Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Romantiske produkter til ham og hende

Skal det være i romantikkens tegn og ikke nødvendigvis med sexlegetøj? Så finder du et væld af produkter hos Belugi, som bringer romantikken ind i soveværelset. Hvad med et massagelys, der tænder op i soveværelset? Du kan kombinere det med en lækker glidecreme og måske nogle rosen-blade? Mulighederne er mange for at forberede en dejlig, sensuel romantisk aften med din partner.

Rigtig god fornøjelse :-)

Romantik & Wellness

Du skal have det godt!

Mere romantik & wellness

Hos Belugi har vi en hel afdeling kun til romantik & wellness Og i en sexshop, der sælger sexlegetøj og erotisk lingeri, består apoteksvarerne naturligvis af et udvalg, der passer til de produkter, vi sælger. Kondomer, glidecreme, rengøringsprodukter, plejeprodukter, massage olie, massage lys, sexforstærkere til mænd, sexforstærkere til kvinder og en masse produkter derimellem. På de enkelte sider kan du læse mere om produkterne. Hvad de bruges til og hvad der passer til dig og dine ønsker og behov. Du kan også prøve dig lidt frem, da nogle produktvarianter fåes fra forskellige producenter og det kan være forskelligt hvilken producent, der rammer netop din smag.

Vi mener, at dejlig sex starter med en dejlig krop

Kroppen er en fantastisk maskine, som kan gøre de mest utrolige ting, hvis du passer godt på den. Men hvordan passer du så bedst på din krop?

Hvis der var et entydigt svar på det spørgsmål, så ville der ikke være så mange meninger om emnet, og så mange opskrifter på hvad man skal gøre… Men, det er i hvert fald helt sikkert, at det er en god idé at sørge for at du har det godt med din egen krop. At du synes du er pæn og attraktiv, dufter godt og er afslappet. Det giver dig en følelse af velvære og glæde. Det giver også god kontakt til din egen seksualitet og nogle rigtige gode oplevelser.

I Belugis Apotek, kan du finde produkter som plejer din krop, produkter som du og din partner kan have glæde af sammen, og produkter som kan give dig nye og anderledes oplevelser.

Prøv for eksempel et af vores massagelys sammen med din partner. Lyset tændes og kan som udgangspunkt give en hyggelig stemning og afgive en dejlig duft. Senere kan den lune, smeltede olie hældes på kroppen og du kan give din partner en skøn, varm massageoplevelse.

Vores glidecremer kommer i en masse forskellige varianter. Nogle har smag eller duft, og der er nogle som varmer eller køler. Prøv lidt forskellige, og oplev de forskellige oplevelser en så lille variation i glidecremen kan give. Hvis du aldrig har brugt glidecreme, og ikke føler at du har behov for det, så skulle du tage at prøve alligevel. Følelsen vil være en anden end den du kender.

Vi har også hårfjerningsprodukter, prævention, skønhedspleje, orgasme forstærkere og alt muligt andet, som gerne skulle bidrage til at du kan have det godt med en hel masse velvære i krop og sjæl.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop