Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
13.juni 2019

Man bliver glad af at lege

Sex er en leg med sanserne. De fysiske sanser, men også mentalt. Nogle bliver meget tændt af tanker og fantasier om grænseoverskridende, forbudte eller tabubelagte ting, nogle bliver tændt af at have kontrol, eller af at afgive kontrollen. Tanker alene, kan på nogle virke så kraftige, at de kan give orgasme. Menneskehjernen kan gøre helt utrolige ting, hvis vi vælger at gå lidt på opdagelse.

Sexualiteten er det mest livgivende, lykkegivende og helende vi har.

Alle børn ved, at man bliver glad af at lege. Ingen kommer stresset og udbrændt hjem fra legepladsen. Så hvorfor holder vi op med det, bare fordi vi er blevet voksne? Det er rigtig dejligt at ruske lidt op i sig selv, og gøre noget, som giver nye sanseoplevelser. Du ved jo ikke hvordan der er, før du har prøvet...

Bliv ved med at lege... Det gør dig glad

Mange mennesker har på et eller andet tidspunkt defineret deres sexualitet, og så er den blevet en slags autopilot, som mange andre ting i livet. Man står op, smører madpakker, går på arbejde, køber ind, laver mad, vasker op, lægger børn i seng, ser lidt tv, elsker i den samme stilling som man plejer, og får den samme orgasme som føles på samme måde som sidst.
Der kan være noget trygt og dejligt ved det man kender, men det er ikke her, man for alvor føler at man er levende og stadig er i udvikling.​ Det er off road turene, der for alvor giver de store oplevelser, og får adrenalinen til at bruse i kroppen og sjælen.

Prøv noget nyt… Gå på opdagelse i din egen fantastiske krop

Det er en fantastisk rejse for dig selv, men også en rejse, som kan gøre dig til en bedre elsker, og som kan gøre dit parforhold endnu bedre.

God fornøjelse!

 


Skrevet af:
Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop