Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU189
Womanizer
Pris
Mærke

Womanizer

Det særlige ved mærket Womanizer er, at der reelt blot er tale om en enkelt produktkategori, nemlig vibratorer. Imidlertid er der er vist udvalg blandt de forskellige vibratorer, og desuden er Womanizer noget helt specielt. Faktisk er det urpæcist eller endda ukorrekt at kalde produkterne for 'vibratorer', hvilket netop angiver det specielle ved mærket Womanizer. Der er tale om 'noget i retning' af vibratorer, produkterne vibrerer bare ikke. Men det kræver en uddybende forklaring.

Det engelske ord 'womanizer' bruges egentlig til at betegne en 'kvindebedårer', altså sådan lidt i gammeldags forstand hvor en mand kan være heldig blive efterstræbt af massevis af kvinder. Som de smukke og kendte skuespillere for eksempel. Sexlegetøjet med navnet Womanizer er helt sikkert også noget af en kvindebedårer, og som redskab til at give kvinder seksuel tilfredsstillelse er produktet ligeledes blevet enormt populært. Hvilket selvfølgelig har sine gode grunde, først og fremmest at Womanizer virkelig lever helt og fuldt op til sit navn. Der er ikke et tørt skød, hvor Womanizer har været på besøg.

Nu til det mere tekniske. Det smarte og nyskabende ved sexredskabet Womanizer er grundlæggende den metode, apparatet anvender til at stimulere kvinden. I stedet for en mekanisk stimulans for eksempel i form af roterende eller vibrerende dele betjener Womanizer sig af luftstrømme. Det lyder enkelt, og det er det såmænd også. Men tit er de mest geniale løsninger også de mest enkle. Womanizer puster og suger i området omkring klitoris, og sugningen og udpustningen fra Womanizer giver en serie luftbølger, der i sig selv frembringer en helt speciel nydelse. Følelsen kan vanskeligt beskrives, det skal prøves.

Stimulansen fra Womanizer er meget kraftig, og det kan næsten virke ærgerligt, at nydelsen så hurtigt resulterer i orgasme. Men så har du jo din Womanizer ved hånden til nye 'ture' på høloftet. Din Womanizer er i øvrigt meget lydsvag, hvilket igen hænger sammen med den særlige teknik, hvor det ikke er bevægelige mekaniske dele, der frembringer nydelsen. Det lave støjniveau gør, at du kan bruge din Womanizer stort set alle vegne, uden der er nogen, der vil opdage det. På hotelværelset vil naboen ingenting høre. Ja, hvis din partner sover bare nogenlunde fast, vil ikke engang han høre, at du hygger dig med din Womanizer.

Med andre ord er der tale om et diskret apparat, lige bortset fra den effekt din Womanizer tilbyder. Womanizer er et sex-redskab af meget høj kvalitet, fremstillet af de bedste materialer og produceret med henblik på at skulle holde i lang tid fremover. Du kan samtidig få reservedele til din Womanizer, hvis uheldet skulle være ude, så du på den måde kan forlænge apparatets levetid. Endvidere er det værd at huske på, at Womanizer ikke rører ved klitoris eller andre dele omkring dit køn. Altså er rengøring en smal sag, og da der som nævnt heller ikke er bevægelig, mekaniske dele til stimulans, er det meget begrænset, hvad der reelt kan blive slidt på di Womanizer. Med dette apparat er du veludstyret til mange nydelsesfulde stunder, hvad enten du vil bruge Womanizer alene eller sammen med din partner.