Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU188
We-Vibe
Pris
Mærke

We-Vibe

Dette er et canadisk firma, der har specialiseret sig i udvikling af vibratorer inden for området sexlegetøj til voksne. Det særlige ved We-Vibe er blandt andet, at virksomheden i sit sortiment tilbyder vibratorer til brug for begge køn - samtidig. Altså vibratorer, der kan anvendes af par, som en del af det seksuelle samvær. Dette var udgangspunktet for virksomheden,  og det er fortsat denne originale ide, der tegner profilen af virksomheden We-Vibe. Navnet 'We-Vibe' angiver jo desuden fællesskabet i brugen af vibratoren: 'Vi vibrerer', kunne en oversættelse til dansk lyde.

Karakteristisk for We-Vibe er samtidig, at det er en ingeniør, der har startet foretagendet. Ingeniøren Bruce Murison funderede over, hvorfor massageapparater altid var specifikt fremstillet til blot én person, som regel til kvinder? Hvorfor ikke have vibratorer, der kan bruges af begge parter og gerne i fællesskab? Murison gik derfor i gang med selv af udvikle et sådant massageapparat, og det er denne opfindelse, der har lagt grunden til virksomheden We-Vibe. Nu er firmaet vokset og sortimentet er udvidet, men det er stadig Murison og hans ideer om produktudvikling, der driver firmaet.

Således arbejder We-Vibe ud fra et omfattende sæt af værdier i produktionen. We-Vibe anvender de bedste redskaber til produktionsapparatet, de bedste teknikker, de bedste materialer. Målsætningen er altid at hæve standarden, så der hele tiden er udvikling og forbedring i produktionen. Det tilstræbes derfor også at gøre fremstillingen miljøvenlig og produkterne som sådan skånsomme for miljøet. For We-Vibe er der god grund til at skabe bæredygtige produkter, også her i området for sexlegetøj.

I forlængelse af dette ønske om bæredygtig produktion er det også virksomhedens målsætning at fremstille produkter, der til enhver tid er sunde og sikre for kunderne at anvende. We-Vibe samarbejder derfor med en række specialister inden for flere områder. Både ingeniører, læger, designere, kemikere og flere andre eksperter tages med på råd i produktudviklingen, så man kan sikre sig, at både materialer og design gør produkterne behagelige og sikre at bruge. I vibratorerne fra We-Vibe er der ingen sundhedsskadelige stoffer, og kunderne kan være sikre på, at alt er tjekket igennem til mindste detalje.

Trods successen hviler We-Vibe ikke på deres laurbær. De har ellers vundet mange priser allerede, men deres målsætning er fortsat at være på forkant med udviklingen og søge at præge branchen med nytænkning og innovation. Et professionelt hold af dedikerede opfindere og designere arbejder således seriøst på at finde nye veje til at skabe endnu bedre produkter inden for området sexlegetøj. Ideen med at skabe en vibrator til fælles brug i parforholdet har vist sig at være særdeles bæredygtig. 

Måske kan nye opfindelser ruske op i markedet og give endnu flere mennesker funktionelle produkter til at intensivere nydelsen ved et afbalanceret sexliv. Grundlaget for produktudviklingen hos We-Vibe er nemlig desuden, at mennesker har brug for et godt sexliv som en vigtig del af tilværelsen. We-Vibe er i alle tilfælde med helt fremme, når det gælder om at skubbe grænserne for udvikling. Det bliver spændende at se, hvad den næste ide kommer til at bringe.