Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU169
Pris
Mærke

TENGA

TENGAs officielle mission er, at fjerne tabuerne der omgiver mænds onani, og at sørge for at mænd har adgang til det bedste af det bedste udstyr, når de vil fornøje sig selv.

Den mission udfører firmaet ved at producere nogle af verdens mest populære onani-produkter, særligt de berømte TENGA-æg, der er deres kommercielle flagskib. De æggeformede onani-sleeves er holdbare, behagelige og sælges i mange varianter, så man kan prøve sig frem og finde den type, man får mest fornøjelse af. Hos Belugi anbefaler vi f.eks. TENGA Egg Surfer eller TENGA Egg Twister. Indersiden er udformet med forskellige mønstre og strukturer, der masserer penis optimalt. De superbløde materiale gør, at man selv kan justere presset med hånden og indrette det perfekt efter sine behov og lyster. TENGA skriver selv, at deres Eggs er til engangsbrug, men man kan nemt bruge TENGA Egg 4 - 5 gange, hvis man er lidt forsigtig, når man rengør dem med varmt vand.

TENGAs varer er skabt med både æstetik og praktisk brug for øje, netop for at gøre op med den helt misforståede opfattelse af, at onani er vulgært og anstødeligt. Produkterne er lette at rengøre efter brug, og er oftest pladsbesparende og derfor lette at have med i tasken, i bilen eller på ferien.
TENGA-firmaet er grundlagt af en mand med en klar vision, hvilket afspejles i den frygtløshed hvormed de adopterer nye teknologier i deres produkter. Koichi Matsumoto blev oprindeligt uddannet mekaniker, og havde en glimrende karriere indenfor reparation og salg af veterankøretøjer. Men han ville gerne selv bestemme over sit arbejde og han brændte for at skabe noget nyt og spændende og se det vokse. Han forlod derfor sit udmærkede job, og over de næste tre år levede han af sin opsparing, mens han eksperimenterede sig frem til de første TENGA-produkter.

Matsumoto var på fallittens rand da han stiftede TENGA, men det varede ikke længe, før han væltede sig i succes. TENGA solgte en million produktenheder på det første år efter stiftelsen, og når man først får en af deres varer i hånden - om man så må sige - forstår man fint hvorfor!

Udover de efterhånden legendariske TENGA-æg, fører Belugi også nogle af firmaets lidt mere avancerede varer. Air-Tech-serien af onani-kopper højner nydelsen ved hjælp af diverse luftindtag og vakuum-funktioner, så onani pludselig føles som et vidunderligt vådt blowjob, hvor der rigtigt bliver suget til. Her kan vi f.eks. anbefale TENGA Air Cushion eller TENGA Deep Throat. I det hele taget er lufttryk noget TENGA udnytter i rigtig mange af deres produkter.

Flip Hole-serien kombinerer alle TENGAs kardinaldyder. Tunnellen er udviklet på baggrund af mange års tests og forbrugerfeedback, og formstøbt i TENGAs unikke blanding af medicinsk silikone og termoplastisk gummi - lavet med en hemmelig formel. Flip Holes kan åbnes på midten og er derfor de nemmeste onani-produkter i verden at rengøre og vedligeholde. Trykknapper på siden af legetøjet aktiverer sugefunktionen, så det hele føles endnu vildere. Du må ikke spare dig selv for oplevelsen af en TENGA Flip Hole der findes i forskellige farver og med forskellige udformninger af slevet.

Til den designbevidste onanist har TENGA skabt 3D-serien, nogle af de smukkeste onani-sleeves man kan forstille sig. Indersiden er nærmest en skulptur, og der medfølger en særlig stander til at placere legetøjet på, når det tørrer efter rengøring. Standeren er forsynet med et gennemsigtigt låg, så produktet mere ligner et kunstværk i en montre, end et stykke sexlegetøj. Materialet er igen unikt, men noget mere fast end andre sleeves. Som en ekstra positiv detalje er det bakterieafvisende. 3D-serien modtog en Red Dot Award - en eftertragtet international designpris - i 2012, som det første stykke onanilegetøj til mænd nogensinde.

Naturligvis er TENGAs produkter ikke udelukkende til onani. Et handjob fra ens partner, især under bruseren, kan nå helt nye dimensioner, hvis man tager et TENGA-produkt i brug. Her kommer TENGAs fokus på æstetik også til sin ret, da det alt andet lige er mere romantisk at føje noget smukt til legen.