Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU164
Pris
Mærke

Svenjoyment

Svenjoyment er tysk og brandet er faktisk navngivet efter den praktikant, der startede med at arbejde med at udvikle lækkert tøj til alle med hang til skinnende og erotisk herrebeklædning. Praktikanten hed Sven og deraf navnet Svenjoyment.

Svenjoyment giver lyst til leg, det giver lyst til at vise sig frem, til overgive sig eller til at dominere. Svenjoyment er en stor kollektion, der både omfatter tøj, man kan have på yderst og inderst. Prisen er bestemt rimelig og specielt i forhold til den fantastiske kvalitet, som tøjet er udført i. Eksempelvis den klassiske Svenjoyment String – G-string eller Svenjoyment Sweel String, med svulmefunktion. Denne svulmefunktion, får din penis til at virke større i trussen lidt ligesom en push-up til damer!

En anden meget populær model er Svenjoyment Zip String, som er med lynlås. Så bestemmer du jo selv, hvornår der skal lynes ned?

Ud over trusser indeholder kollektionen fra Svenjoyment også undertrøjer, overdele, bukser og heldragter – alt sammen til meget rimelige priser.

Kig dig omkring og se om der ikke er noget lækkert fra Svenjoyment til dig. Din partner vil elske at se dig i det!

Svenjoyment er tysk kvalitet til mænd. Udviklet af mænd til mænd.

Svenjoyment har egentligt sin oprindelse i Nordtyskland, hvor en række designere satte sig ned og tænkte over, hvad de gerne selv ville købe, hvis de skulle købe lækkert frækt lingeri til dem selv. Det blev starten på Svenjoyment. Efter at have designet en serie er superlækkert herre undertøj, skulle de finde på et navn. Rygtet fortæller, og det ved vi selvfølgelig ikke om er sandt, men at navnet Svenjoyment blev opfundet af en praktikant. Prantikanten arbejdede på projeket med skabelsen af Svenjoyment og praktikantens navn var Sven. Sven foreslog for sjov, at det skulle opkaldes efter ham og det blev det – deraf navnet Svenjoyment. 

Svenjoyment er meget populært

Det er det mest populære mærke indenfor sexet undertøj til mænd, som vi kender hos Belugi og vi har derfor også valgt at hjemtage en meget stor del af sortimentet. Normalt ville vi hjemtage hele sortimentet, men i tilfældet med Svenjoyment, der har mere end 100 forskellige styles til mænd, har vi undtagelsesvist valgt, kun at hjemtage den del, som vi synes passer til det Nordiske marked. 

Både til den heteroseksuelle og homeseksuelle mand

Svenjoyment er kendt for, at de har modeller til mænd i både det heteroseksuelle og homo- segment. Modellerne bevæger sig fra et lækkert tjenersæt, hvor manden typisk vil servicere kvinden over til dragter til mænd i vinyl, som typisk vil være til den homoseksuelle mand. Vi sælger rigtigt meget Svenjoyment hos Belugi og det er et mærke, hvor vi så og sige aldrig har reklamationer. Det er lækkert tøj til manden, i en rigtig god kvalitet og med masser af lækre finesser. Med Svenjoyment går du aldrig galt i byen hvis du vil overraske din partner med lækkert og frækt undertøj!

Belugi giver Svenjoyment vores bedste anbefalinger!