Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU164
Pris
Mærke

Svenjoyment

Svenjoyment er tysk og brandet er faktisk navngivet efter den praktikant, der startede med at arbejde med at udvikle lækkert tøj til alle med hang til skinnende og erotisk herrebeklædning. Praktikanten hed Sven og deraf navnet Svenjoyment.

Svenjoyment giver lyst til leg, det giver lyst til at vise sig frem, til overgive sig eller til at dominere. Svenjoyment er en stor kollektion, der både omfatter tøj, man kan have på yderst og inderst. Prisen er bestemt rimelig og specielt i forhold til den fantastiske kvalitet, som tøjet er udført i. Eksempelvis den klassiske Svenjoyment String – G-string eller Svenjoyment Sweel String, med svulmefunktion. Denne svulmefunktion, får din penis til at virke større i trussen lidt ligesom en push-up til damer!

En anden meget populær model er Svenjoyment Zip String, som er med lynlås. Så bestemmer du jo selv, hvornår der skal lynes ned?

Ud over trusser indeholder kollektionen fra Svenjoyment også undertrøjer, overdele, bukser og heldragter – alt sammen til meget rimelige priser.

Kig dig omkring og se om der ikke er noget lækkert fra Svenjoyment til dig. Din partner vil elske at se dig i det!