Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU163
Testet
Pris
Mærke

Svakom

Designeren David Yu står bag firmaet Svakom, og Yu er ikke typen der gør noget halvt. Siden 2009 har han arbejdet på at skabe sexlegetøj, der bryder med konventionerne, uden at gå på kompromis med udseendet og slet ikke med kvaliteten.

Med sine nyskabende livtag med klassiske produktyper og en evne til at tænke ganske langt ud af boksen, har Svakom i dén grad skabt sig en plads på markedet for avancerede vibratorer.

Yu startede med en lang researchfase, hvor han interviewede kvinder om, hvordan de onanerede, og hvordan de ville ønske det kunne gøres bedre. Efter en tilsvarende grundig og gennemtestet proces, hvor han skabte prototyper på nyt sexlegetøj, gik han i gang med at afprøve det og samle feedback ind fra frivillige testpersoner. Resultatet af anstrengelserne blev vibratorprogrammet Intelligent Mode.

Mange af Svakoms mest populære vibratorer er udstyret med Intelligent Mode. Traditionelle vibratorer låses som regel fast i én hastighed og på ét vibrationsmønster. Hvis man vil variere vibrationerne, skal man gøre det manuelt, på et tidspunkt hvor det godt kan være svært at fokusere på små knapper og drejehjul. Intelligent Mode starter blidt med lange, milde vibrationer. Hastigheden og vibrationsstyrken tager gradvist til, mens mønsteret varieres. Intelligent Mode bygger således op til et langt mere flydende og intenst klimaks end normale vibratorer.

Det er med samme ildhu og nidkærhed at alle Svakoms produkter bliver skabt. Og samme kreative iderighed. Deres sortiment indeholder blandt andet dildo/klitorisvibratorer, Svakom Lester, med lunende varmeelementer, som man kan hygge sig med under dynen i vintermånederne. Og ikke mindst deres robotlignende minivibratorer der stimulerer ved hjælp af bugtende tentakler, i form af Svakom Cookie eller Svakom Candy.

Fælles for Svakoms produkter er den følelse af overlegen luksus man får, når ens sexlegetøj bare virker velovervejet på alle punkter. Batterilevetiden i deres vibratorer er eksempelvis længere end i det meste andet vibrerende legetøj, programmeringen er let og ligetil, og motorerne er blandt de mest støjsvage på markedet.

Svakom har modtaget adskillige priser for deres nytænkning og kvalitetsbevidsthed. På verdens største branchemesse for sexlegetøj, Erofame i Tyskland, modtog Svakom prisen som Mest Innovative Firma i 2015. Samme år blev firmaets varer kåret som "Bedste Teknologi indenfor Sexlegetøj" af SIGN Magazine, og fik en Red Dot-pris - denne pris er ikke kun møntet på sexlegetøj, men gives for industrielt design generelt.  

Firmaet donerer en del af dets omsætning til forskning og behandling af blandt andet AIDS og prostata- og brystkræft.