Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU363
Pris
Mærke

Shunga

Shunga bliver produceret i Canada, men er meget inspireret af den asiatiske erotik. Ordet "Shunga" er da også japansk og henviser til erotiske malerier og tegninger, med enten onini/nydelse eller seksuelle handlinger. 

Shunga er især kendt for deres wellness produkter. Blandt andet massageolier, sex-forstærkere i form af erotiske geler samt badesalte og mange andre romantiske produkter. 

En kunde fortæller om et produkt han købte af mærket Shunga.

"Min partner og jeg skulle i badekar. Vi havde købt dette produkt, der skulle give lyst til sex i badet. Der var 2 poser i produktet. I vejledningen kunne vi læse, at vi skulle fylde badekaret som normalt med varmt vand og derefter tilsætte den færste pose. Som sagt så gjort. Indenfor 1 minuter, var alt vandet omdannet til små kugler i 10.000-vis og det var helt lilla. Vi gik i badekaret sammen og jeg skal love for, at det gjorde noget ved humøret. Det var simpelthen så dejligt, at flyde rundt, elske og nyde i disse varme kugler. Da vandet var ved at blive lidt koldt, steg vi op af badet. Nu skulle vi så putte den anden pose i badevandet, der stadigvæk bestod af 10.000-vis af lilla kugler. Vi kom indholdet i badet og efter 1 minut var vandet tilbage til normal. Vi skyllede badevandet ud som normalt. Det vil vi helt sikkert prøve igen", Henrik fra Nyborg.   

Ovenstående for at fortælle om hvor enestående Shuga er som erotisk eller romantisk produkt!

Shunga er produceret i dejlige lyse farver og giver lyst til romantik og erotik. Det er ikke sexlegetøj i traditionel forstand - men i højere grad produkter, der giver lyst - Lyst til mere!

Hos Belugi har vi et stort udvalg i Shunga - vi anbefaler, at du prøver dig frem.