Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU314
Satisfyer
Pris
Mærke

Satisfyer

Satisfyer er udviklet og produceret af det tyske firma EIS. Det blev oprindeligt betragtet som en kopi af den kendte Womanizer, idet Womanizer var revolutionerende ved at anvende trykbølger/pulserende stimulering af klitoris. Rygtet lyder da også, at Womanizer anlagde sag imod Satisfyer for at være et kopiprodukt. I skrivende stund er Satisfyer ikke blevet dømt for at være et kopiprodukt og i dag har anvender rigtig mange producenter trykbølger/pulserende stimulering i en række af deres nye produkter.

Satisfyer er billigere end Womanizer

Satisfyer var og er en langt billigere udgave af Womanizer og den tog straks verden med storm, da langt de fleste test viste, at Satisfyeren er helt på højde med en Womanizer – men til 1/3 af prisen! Og det er da heller ikke nogen hemmelighed, at Belugi anbefaler Satisfyeren frem for en Womanizer, da du som kunde får et næsten identisk produkt. Hvis du er i tvivl, så vil vi anbefale dig, at læse de forskellige test der både findes her på siden og på andre sider, der tester sexlegetøj.

Kendetegn

Satisfyer er kendetegnet ved at udvikle lækre produkter, der nærmest ligner wellness produkter og på ingen måde kan forbindes med en klassisk vibrator. Fine runde linjer, hård ABS plast til håndtag og lækker medicinsk silikone, på de områder, der kan komme i berøring med klitoris.

Sådan virker en Satisfyer

Og så virker Satisfyer med lækre pulserende trykbølger, der stimulerer klitoris på en helt speciel måde. Faktisk gik Satisfyer så langt i deres markedsføring, at de tilbød orgasmegaranti ved køb af en Satisfyer. Rigtig mange kvinder, der har problemer med at opnå orgasme, fik pludselig orgasme. Og er du en af dem, som har nemt ved at få orgasme, vil du opleve orgasmer på rekordtid – så du kan sagtens trække dem lidt ud, hvis du har lyst til det.

Satisfyer Pro 2

Fra starten blev Satisfyer Pro 2 det helt store hit. Den er solgt i millioner af eksemplarer verden over og hos Belugi oplevede vi at løbe tør for Satisfyer Pro 2 op til jul. Heldigvis stod vores fast leverandør klar med et nyt parti, så julefreden eller julehyggen kunne sænke sig over de nordiske hjem. Men også den prisbillige Satisfyer 1, det gode alternativ Satisfyer 2, Satisfyer Partner, Satisfyer Pro Penguin, Satisfyer Whale og Satisfyer Pro Delux bliver solgt i millioner af eksemplarer, da det er fantastiske produkter.

 

Vi kan derfor varmt anbefale Satisfyer til enhver kvinde, der kan lide at få en klitoris orgasme. Du vil opleve en helt ny følelse, når du opnår orgasme – en følelse du helt sikkert ikke vil undvære, når du først har været der.


Rigtig god fornøjelse med din nye Satisfyer!