Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU140
Rocks Off
Pris
Mærke

Rocks-Off

Virksomheden Rocks-Off hører hjemme i England, hvor de er størst på markedet for fremstilling af sexlegetøj. Rocks-Off startede for nu godt en halv snes år siden, og især inden for de seneste år er firmaet blevet stadig mere kendt udenfor England. Først og fremmest vibratorer fra Rocks-Off er kommet til mange menneskers kendskab, hvilket blandt andet skyldes, at netop disse vibratorer har vundet en del priser på grund af den høje kvalitet. Produkterne fra Rocks-Off er produkter, der VIRKER, også i den grad.

Udtrykket 'rocks off' anvendes i mange sammenhænge med flere betydninger. 'To get your rocks off' betyder grundlæggende at 'nyde det', at 'have det sjovt', at 'trykke den af', og mere konkret: at 'få orgasme'. I disse sammenhænge anvendes ikke bindestreg, men firmaet fra England bruger bindestreg i deres navn netop for at angive, at der er tale om et navn. Virksomheden lægger i alle tilfælde op til at nyde det og have det sjovt med deres produkter, og der lægges ikke skjul på, at det især drejer sig om sexlege.

En af grundene til, at Rocks-Off er blevet så populære, er som nævnt, at deres produkter virker som glimrende. Det er altid en fornøjelse, når sexlegetøjet fungerer efter hensigten og gerne med fuld skrue. Samtidig er der den rigtig gode detalje ved produkterne fra Rocks-Off, at de tillige er solide og meget holdbare. Altså kan det ofte vise sig, at man har sexlegetøj til lange tider, når man investerer i varer fra Rocks-Off, og dette kvalitetsstempel tiltaler naturligvis mange kunder.

Med hovedsæde i England er Rocks-Off vokset til nu at have produktionsfaciliteter i flere europæiske lande, salgskontorer flere steder, blandt andet i USA, og man distribuerer sexlegetøj af egen produktion til en lang række lande verden over. Generelt er produkterne fra Rocks-Off velkendte, men især enkelte produkter har bidraget til den store succes. For eksempel har en bestemt type vibrator, den såkaldte RO-80mm bullet, solgt i over 5 millioner eksemplarer verden over. Det er faktisk ganske imponerende, at et enkelt stykke sexlegetøj er blevet så populært blandt så mange mennesker. Kvalitet sælger nu engang godt.

I forbindelse med den høje kvalitet af produkterne fra Rocks-Off er det også vigtigt at nævne, at der bruges gode materialer i fremstillingen. Således er silikone og andre råvarer testede og kontrollerede meget grundigt, blandt andet for at sikre, at produkterne altid kan anvendes trygt og uden risiko for brugerens helbred. Sexlegetøjet fra Rocks-Off er af en standard, så det både er sikkert og trygt at bruge. Samtidig virker det efter hensigten, og det holder i lange tider. Hvad mere kan man ønske sig af sit sexlegetøj?

Som følge af den høje kvalitet har produkterne fra Rocks-Off en særlig god garanti, hvilket yderligere bidrager til kundernes tillid til virksomheden. Inden for begge hovedkategorier af sexlegetøj - til henholdsvis kvinder og mænd - i sortimentet er der massevis af gode produkter af meget høj kvalitet med garanti for ydelse og levetid. Rocks-Off kan derfor desuden forvente loyale kunder, fordi tilfredse kunder naturligvis vender tilbage for at købe mere. Og der er som sagt nok at vælge imellem hos Rocks-Off.