Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU309
pjur
Pris
Mærke

Pjur

Navnet er naturligvis en lille omskrivning af det engelske 'pure', altså 'rent' i betydningen 'uden tilsætning'. Dette er således afsættet for Pjurs virke på markedet for produkter til sexlege, at man markedsfører rene varer, produkter uden tilsætningsstoffer af nogen art. Altså en slags økologisk bølge i det store hav, der består af glidecreme og meget andet godt til brug for alverdens sexlege. Pjur har fundet sin niche, og deres produkter er blevet meget populære i løbet af forholdsvis kort tid. Man kan sige, at Pjur har fundet den rigtige strategi på det rigtige tidspunkt, hvilket jo er det al markedsføring i bund og grund handler om.

Pjur har således i deres brede sortiment en mængde cremer til brug for sexlege. Fælles for de mange cremer er, at de alle er fremstillet af gode, naturlige råvarer. Her er ikke tilsat hverken farvestoffer eller kunstige aromaer eller andet af den slags overflødig kemi. Indenfor den konkrete kategori, der drejer sig om såkaldt 'delayspray', var Pjur det første firma, der lancerede en creme uden tilsætning af lokalbedøvende stoffer som benzocain eller lidocain. Cremerne fra Pjur er 'rene', uden tilsætningsstoffer.

Som man kan forestille sig, har Pjur med dette koncept vundet en hel del fornemme priser. Især de seneste år er hæder og ære kommet til Pjur, og de har modtaget anerkendelser på stribe for deres cremer af så bemærkelsesværdig god kvalitet. Således har Pjur vundet priser eksempelvis for deres seneste serie af glidecremer, ligesom Pjur i 2014 fik en pris simpelthen for at være 'Sex Lubricant Company of the Year'. På samme måde som Pjur vinder priser for at være bedst til at udvikle produkter til sex-smøring, kører virksomheden i det hele taget videre som en velsmurt maskine med fuld fart fremad.

Pjur har sit hovedkvarter i Luxembourg, men virksomheden startede i Tyskland, og samtlige produkter fremstilles i Tyskland og distribueres dernæst til omkring 60 lande verden over. For Pjur er det vigtigt at understrege, at produktionen er meget nøje overvåget. Det er derfor essentielt, at fremstillingen af alle produkter uden undtagelse foregår i Tyskland, hvor hele fremstillingsprocessen kan kontrolleres strengt. Pjurs koncept hviler som sagt på selve ideen om renhed, og det er dermed aldeles nødvendigt at sikre sig, der ikke er slinger i valsen, hvad angår ingredienser og produktionsmåde. Pjur arbejder således efter flere regelsæt, der imødekommer også forskellige myndigheders krav til renhed i hudplejeprodukter.

Pjur er førende inden for cremer til sexlege, men samtidig fremstiller virksomheden hudplejeprodukter generelt. Produkterne kan inddeles i fem serier: Pjur Classic, Pjur Her, Pjur His, Pjur Med, Pjur SPA og Pjur Basic. Alle disse produkter henvender sig til voksne med interesse i at passe hud og slimhinder, hvor samtlige produkter er kendetegnet ved meget høj kvalitet, ikke mindst i forhold til fremstilling ved brug af rene, naturlige råvarer. Til disse fem serier findes som supplement serien Cult, der er produkter til vedligeholdelse af gummi og latex inden for området af sexlegetøj. Dermed dækker Pjurs sortiment enhver afdeling af behovet for cremer og smøring i forbindelse med sexlege. Altid rent og af meget høj kvalitet.

Pjur har udviklet verdens mest solgte glidecreme både som en vandbaseret glidecreme med Pjur Basic Waterbased og Pjur Original silikonebaseret glidecreme.