Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU313
Testet
Pris
Mærke

Pipedream

Dette er en af de store aktører på markedet for sexlegetøj. Især hjemme i USA er Pipedream blandt de største og mest kendte. Deres succes hænger især sammen med et solidt koncept, hvor man satser på ordentlige, reelle produkter til rimelige priser. Altså er vinklen til branchen, at man skal tilbyde noget enkelt, funktionelt, uden så mange omsvøb, og uden at stramme prisskruen for meget. Samtidig skal man gøre det på en ærlig og direkte måde, så man er i øjenhøjde med sine kunder. Fair hele vejen igennem.

Denne attitude viser derfor en meget sympatisk side af en stor producent af sexlegetøj. Pipedream er meget langt fra det fornemme eller arrogante, tværtimod er man helt nede på jorden og kalder derfor også tingene ved det navn, almindelige mennesker bruger. En kusse er en kusse, en røv er en røv, og så videre. Heldigvis formår Pipedream at holde en balance, så man ikke i stedet ryger i den anden grøft, hvor det kunne blive vulgært. Pipedream repræsenterer en frisk og behageligt usnobbet tone på markedet. Det er sexudstyr af god kvalitet til rimelige priser i bredt sortiment, hvor her er noget for enhver smag.

Det jævne og usnobbede ses måske også til dels af det faktum, at Pipedream såmænd startede som et meget lille firma, der solgte rygeudstyr fra bagsmækken af en varevogn! Navnet Pipedream kommer ganske enkelt af denne simple grund: Man startede med at sælge piberensere og cigaretpapir og den slags, men efterhånden blev det til flere og flere varer inden for området sexlegetøj. Imidlertid blev navnet hængende, og i dag kender rigtig mange amerikanere Pipedream for noget helt andet end piberensere. Men historien er  ganske pudsig og fortæller noget om, hvordan udviklingen af en forretning kan være ret uforudsigelig.

I dag er Pipedream vokset endog særdeles meget til som sagt at være en af de største i USA, når det gælder sexudstyr. Mottoet er stadigvæk: Gode produkter til rimelige priser! Helt enkelt og ligetil. Og faktisk er det ganske godt gået, at Pipedream over en periode på nu mere end 40 år har formået at fastholde denne jævne og ligetil attitude i en branche, hvor der godt kan være ret skarpe kanter og tæt konkurrence. Hos Pipedream skal man nok klare sig, og fra deres hovedsæde i San Francisco fortsætte de gode produkter med at ramme markedet i en stadig strøm. Det er reelt imponerende.

Pipedream har skabt sig en solid markedsposition blandt andet i kraft af deres sympatiske holdning i forhold til at fremstille gode produkter til fair priser. Samtidig er Pipedream med i front, når det gælder nytænkning i produktudviklingen. Således var Pipedream med helt fremme i udviklingen af sexudstyr til bondage, da de i 2005 lancerede deres Fetish Fantasy Series, en serie der nu er den bedst sælgende i verden på markedet for bondage. Adskillige priser har Pipedream også vundet. Kort sagt: Pipedream har erfaring og samtidig ungdommelig friskhed til fortsat at være opfindsomme. Med det sympatiske som uforandret grundlag for virksomhedens virke, både i USA og i resten af verden.