Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU79
LELO
Pris
Mærke

LELO

LELO er svensk, og der er fuld gang i produktionen af avanceret sexlegetøj i Danmarks naboland. LELO er i løbet af godt en halv snes år vokset fra at være et lokalt svensk fænomen til nu at være kendt i mange lande verden over. LELO er blevet kendt for sine gode produkter, der især er kendetegnet ved at være enkle, funktionelle og med et fint design. I løbet af årene er sortimentet blevet løbende udvidet, og i dag er der meget at vælge imellem. Her er sexudstyr af god kvalitet inden for flere genrer.

Folkene bag LELO er i udgangspunktet designere, der med ønske om at forny området for sexlegetøj fra starten bestræbte sig på at være opfindere. Produktudvikling kan være så mange ting og have mange former for fokus, i Stockholm begyndte LELO med en nysgerrighed og en interesse i at være nyskabende, der skulle vise sig at pege fremefter. LELO har skabt sig en position på markedet for sexudstyr, hvor deres egen innovative stræben har banet vejen. LELO er kendt for at være på forkant med udviklingen.

For at kunne opfinde noget nyt må man naturligvis have en god fornemmelse for, hvad kunderne kunne tænke sig. Hvad har folk brug for, når det kommer til sexlegetøj? LELO har været gode til at forudsige kundernes behov, og der har ikke manglet nye og spændende produkter gennem årene. Ofte kan en lille drejning af et allerede velkendt produkt give tilstrækkelig nyskabelse, så produktet kommer til at fremstå i et nyt lys og med måske nye anvendelsesområder for den fantasifulde bruger.

LELO har med deres store ekspertise inden for design skabt meget nyt udstyr alene med afsæt i det enkle og funktionelle design. Det kan ses, at produkterne er fra LELO, og denne unikke side af produktudviklingen har samtidig gjort, at LELO har vundet en hel del priser gennem årene. Priserne er vundet især for det unikke design og for fremstillingen generelt af brugervenlige produkter af høj kvalitet. LELO har nemlig samtidig formået at skabe sig et navn som producent af kvalitetsudstyr.

Den høje kvalitet i produkterne fra LELO kommer blandt andet fra materialevalg. Alle varer er fremstillet af gode materialer, der holder og sikrer produkter med lang levetid. Desuden er designet indrettet til at skabe funktionelle produkter, der skal kunne holde til at blive brugt. Når det fremhæves, at produkterne fra LELO er enkle, har denne enkelhed derfor ikke blot noget at gøre med enestående æstetik, snarere er det enkle et udtryk for bestræbelsen på at lave noget, der ikke så let kan gå i stykker.

Hos LELO siger de om sig selv, at de har bevaret deres rødder og deres sjæl i Sverige. Nok har LELO i dag salgskontorer på adskillige kontinenter, og nok er virksomheden vokset til at være en kendt international aktør inden for sexlegetøj. Men hos LELO fastholder man, at successen skyldes den enkle personlige interesse i at være nyskabende på et felt, det altid er i bevægelse, hvor der altid er plads til fantasi. Fantasien trives bedst for de svenske designere, når de arbejde med afsæt i den svenske virkelighed. De innovative kvalitetsprodukter fortsætter med at vise sig på markedet fra LELOs værksted.