Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU77
Testet
Pris
Mærke

King Cock

Den amerikanske dildo-producent Pipedream har skabt King Cock, der er verdens bedst bedst sælgende dildoer på markedet. Firmaet producerer, som navnet antyder, dildoer i alle størrelser af skalaen, og er derfor det helt rigtige sted at starte, hvis du er på jagt efter et stykke sexlegetøj, der kan fylde dig helt ud. Sortimentet starter ved en længde på en 15 cm dildo, og bevæger sig op ad skalaen med en 18 cm dildo, 20 cm dildo, 23 cm dildo, 25 cm dildo, 28 cm dildo, og helt op til en 30 cm dildo. Endvidere findes mange af varianterne som en sort dildo og som en hudfarvet dildo.

Hvis du synes, at produkterne virker bekendte, er det fordi King Cock, modsat mange andre brands, ikke haster sig ud i innovative, men uafprøvede varer. Deres dildoer og seletøj er gennemprøvet efter alle kunstens regler, og har altid beholdt et klassisk, tidsløst design.

King Cocks produkter er formstøbte og har alle en meget realistisk udformning, så du rigtigt kan fantasere om en velhængt mand - eller to! Et af King Cocks klassiske produkter er nemlig en serie af dobbeltdildoer, som kan anvendes vaginalt og analt samtidig. Du kan derfor udleve en fantasi om dobbel eller tredobbel penetration, solo eller sammen med din partner.

Produkter fra King Cock er særdeles solide og lavet af de bedste materialer, der tåler lang tids brug. De er også skånsomme i forhold til din hud og glider meget let. Derfor bliver de meget ofte brugt til pornofilm, især onanivideoer. King Cock anvender såkaldt Fanta Flesh til det yderste lag af deres dildoer. Fanta Flesh er en specialudviklet, hyperrealistisk form for gummi, der føles helt ligesom hud. Men firmaet har taget endnu et skridt for at højne realismen endnu mere.

Mænd der nyder pegging - altså at blive penetreret af deres kvindelige partner med en strap-on - kan opnå den mest fyldestgørende oplevelse kun ved hjælp af King Cock-produkter.  Dildoerne er stort set allesammen påspændingsdildoer, der passer i seletøj, som firmaet selv fremstiller. Dildoerne er i reglen forsynet med pung, og mange modeller har endda et hulrum med en sædpumpe. Pumpen fyldes med kunstig sæd, som King Cock også er leveringsdygtige i, og kvinden kan således sprøjte ud over eller ind i manden, når hun "kommer". Lesbiske par, der ligeledes nyder at lege med kønsrollerne, bør bestemt også undersøge King Cocks varer nærmere.

Hvis du er en mand, der lider af impotens eller rejsningsproblemer, og leder efter en måde at glæde din partner på, er King Cocks produkter det absolut mest logiske sted at starte. Her finder du den mest naturtro erstatning for den ægte oplevelse, både hvad angår udformning, materiale og funktion.

Firmaets eget seletøj til strap-ons fremstilles af slidstærkt nylon, der er let at gøre rent efter brug. Det kan indstilles på mange måder, så du bedst muligt kan balancere dildoen, og kontrollere den under brug. Remmene der holder det hele på plads kan spændes langt ud, og mennesker af begge køn og i de fleste vægtklasser kan derfor passe dem.

Dildoerne er naturligvis fri for ftalater og andre allergifremkaldende stoffer. Den kustige sæd, Jizzle Juice, virker også glimrende som almindelig glidecreme, og kan bruges både med og uden kondom, da den ikke nedbryder latex. Den er ufarlig for huden, og dufter af og føles som den ægte vare. Den har den helt perfekte konsistens, til blive affyret gennem en særlig dildo med sæd, med samme intensitet som en mand der får en voldsom udløsning.