Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU69
Jimmy Jane
Pris
Mærke

Jimmy Jane

For godt og vel en halv snes år siden startede virksomheden Jimmy Jane i USA med at fremstille sexlegetøj. Jimmy Jane er speciel på flere måder, når det gælder deres placering i virkefeltet omkring erotisk udstyr. Jimmy Jane er speciel blandt andet fordi de satser ret så målrettet på luksus, for eksempel har de i deres sortiment en vibrator af 24k guld. Naturligvis er der også andre sager og til mere fornuftige priser, men sigtet er kvalitet på et niveau, der signalerer luksus og livsstil i den højere ende af skalaen.

Et andet kendetegn ved Jimmy Jane er deres filosofi i forbindelse med udvikling af sexudstyr. Jimmy Jane har en veludviklet ide om, at sex er en meget vigtig ting i ethvert menneskes liv, og at sexlivet derfor skal tages alvorligt. Dette betyder blandt andet, at sex er en central del af menneskets almindelige sundhedstilstand, og derfor kan man ikke bare overlade det seksuelle til tilfældigheder og halvfærdige løsninger. Der skal svære styr på sagerne, og det skal gennemtænkes ordentligt, når der skal arbejdes frem mod en orgasme.

Derfor har Jimmy Jane som udgangspunkt for deres koncept samtidig den grundtanke, at seksualitet er forskellig fra menneske til menneske. Vi er alle forskellige, og vi har alle varierende ønsker og behov også i forhold til vores seksuelle praksis. Jimmy Jane forsøger derfor i deres produktudvikling at fremstille redskaber, der giver brugerne mulighed for at eksperimentere, lege og tilpasse det enkelte redskab til den konkrete bruger. Altså fleksible løsninger med flere anvendelsesmuligheder.

Med afsæt i produktionsfaciliteterne i San Francisco i USA afsætter Jimmy Jane deres kvalitetsprodukter via en række forhandlere verden over. Forhandlerne tilhører generelt den højere ende af skalaen, og det er også karakteristisk, at Jimmy Janes produkter ofte optræder og omtales i fashionable udgivelser som Vogue, Esquire, Elle og så videre, og at en del kendte mennesker, som for eksempel modellen Kate Moss, åbent vedkender sig at benytte produkter fra Jimmy Jane. Der er kort sagt stil over Jimmy Jane.

Alt dette betyder på den anden side ikke, at vi andre almindelige dødelige ikke kan være med. Naturligvis kan vi det, og der er nok bredde i sortimentet til at vælge temmelig frit. Men sikkert er det, at alle produkter fra Jimmy Jane er af meget høj kvalitet, og der er arbejdet med detaljerne hele vejen igennem. For eksempel er det igen en typisk detalje, at Jimmy Janes bodylotion er 100% naturlig, ikke noget med kunstige tilsætningsstoffer her. Alle produkter fra Jimmy Jane er gennemkontrollerede og fremstillet med sikkerhed, komfort og stabil funktionalitet for øje. Hvert produkt sidder lige i skabet.

Derfor kan Jimmy Jane reklamere for deres prisvindende vibrator og referere generelt til priser vundet for innovativt design i mange sammenhænge. Jimmy Jane tilhører nok eliten indenfor produktion af sexlegetøj, og man kan snildt forestille sig, at mange kendte personligheder med seksuel udstråling til overflod har været og fortsat er tiltrukket af netop Jimmy Janes sexudstyr. Her er noget for enhver smag, men her er nok især noget for den kræsne bruger af sexlegetøj. Når kun det bedste er godt nok, skal det nok være Jimmy Jane.