Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU55
FUN FACTORY
Pris
Mærke

Fun Factory

Tyskland kan som bekendt fremstille mange gode produkter af høj kvalitet inden for snart sagt enhver varegruppe. Dette gælder såmænd også i dette tilfælde, hvor tyske Fun Factory er en af de helt store aktører, når det gælder sexlegetøj af god kvalitet, især produkter fremstillet af silikone. Fun Factory ligger i den nordtyske by Bremen, men virksomheden distribuerer sine produkter til en lang række lande verden over. Det er populære varer, og firmaet har allerede en snes år på bagen, og det går fortsat fremad.

Sortimentet hos Fun Factory er bredt, og det inkluderer blandt andet penisringe i stort udvalg, dildoer, elskovskugler samt vibratorer af mange slags. Det hele af fornem kvalitet og til en overkommelig pris. Fun Factory har vundet flere priser for deres produkter, så kvaliteten er anerkendt, og der er samtidig noget for enhver smag i det brede udvalg. Både mænd og kvinder kan finde spændende sager hos Fun Factory. Det er netop en del af kendetegnet for Fun Factory, at der skal tilbydes kvalitetsprodukter til alle kunder.

Faktisk startede Fun Factory ud fra den tanke, at der var et tomrum på markedet, når det kom til sexlegetøj af kvalitet til kvinder. Dette var for godt tyve år siden. Grundlæggerne af Fun Factory besluttede sig til at hæve niveauet for sexudstyr. Ikke mindst sådan at også kvinder kunne erhverve produkter af kvalitet og desuden med en tiltalende og tiltrækkende dimension. Det skal være lækkert, og det skal virke.

Efter nu at have været på banen i tyve år er tyske Fun Factory for så vidt forlængst kommet i mål, for deres produkter er som sagt blevet meget populære og værdsatte over store dele af Kloden. Men Fun Factory har skam på ingen måde sænket ambitionsniveauet, her hviler ingen på deres laurbær. Produktionen udvikles stadig, og der er godt gang i udviklingen af nye produkter af kvalitet også her i det 21. århundrede. F.eks. er alle deres nye Stronic produkter af en ekstrem høj kvalitet.

Et andet typisk kendetegn for Fun Factory er, at deres produkter er meget solide og kraftige. Det er tysk kvalitet, der holder. Samtidig er mange af varerne udtyret med en ret kraftig motor, så du kan være sikker på, at din vibrator leverer de nødvendige muskler, for at få dig helt op i de høje omdrejninger. Og apparatet går ikke ned, lige når det er sjovest. Fun Factory står for kvalitet og for stabile produkter med lang levetid og en vedvarende ydelse, der er til at stole på. Fun Factory svigter dig ikke i dine hyggestunder.

En af grundene til, at Fun Factory hedder, som det gør, er, at virksomheden netop syntes, det var på tide at gøre sex sjovere. Sex skal også være noget med at have det skægt. Folkene bag Fun Factory syntes for tyve år siden, at der var noget ensformigt over produkterne til sexlege. Derfor var beslutningen, at man på Fun Factory ville ændre designet på sexlegetøjet, så der kom fest og farver over foretagendet. Dette koncept har vist sig at slå an i meget høj grad, så vi nu er mange, der kan nyde produkterne fra Fun Factory.

Fun Factory har som den eneste sexlegetøjsproducent i verden vundet en red dot ward med deres banebrydende produkt "Delight", der er en g-punkts vibrator, men som også kan anvendes til sprøjteorgasmer. Opdateret 2020: Desværre er produktet udgået fra deres sortiment, men vi håber på, at Fun Factory vil lade det indgå igen.