Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU53
Fleshlight
Pris
Mærke

Fleshlight

Navnet Fleshlight udgør et lille ordspil på engelsk. Fleshlight er næsten identisk med ordet 'flashlight', der som bekendt skal oversættes til dansk 'lommelygte'. De grundlæggende produkter i mærket Fleshlight er således udformet diskret som en lommelygte. 'Flesh' betyder jo 'kød', så vi har altså her noget bart 'kød', der er formet som en lommelygte. Hvilket faktisk er en udmærket beskrivelse af grundprodukterne i mærket Fleshlight. Tillige er ordet 'light' jo enten 'lys' eller 'let' på dansk, og det er også en fin tilføjelse til navnet, fordi vi sætter fokus på produktet, og fordi det drejer sig om produkter af forholdsvis lille størrelse.

Fleshlight drejer sig især om sexlegetøj rettet til mænd. Mærket er meget populært og sælger godt i mange lande verden over. Populariteten skyldes selvfølgelig først og fremmest, at produkterne er af god kvalitet, og samtidig at Fleshlight har ramt et punkt her, hvor mange er blevet interesserede. Fleshlight er en god ide simpelthen, og gode ideer er gerne velkomne, især når ideen udmønter sig i et kvalitetsprodukt med bred appel. Vi snakker her om meget fornemt udført kunstig vagina, kunstig anus og kunstig mund. Til din frie afbenyttelse.

For det første er produkterne i Fleshlight udført i et specielt fremstillet materiale, der er så tæt på virkelig hud og kød, at producenten simpelthen har taget patent på materialet. Det føles som den ægte vare. Samtidig  er de enkelte produkter lavet så naturtro, at det virkelig ligner en rigtig vagina, en virkelig numse og en rigtig mund. Altså skal der ikke engang særlig meget fantasi til her for at have hele arrangementet ved hånden med henblik på intense hyggestunder, alene eller med din partner.

Klart nok er Fleshlight i sit udgangspunkt tænkt til mænd, der lever som singler. Men faktisk er Fleshlight også fint legetøj til par, der ønsker at udvide med lidt ekstra sjov under forspil. Desuden kan Fleshlight med stor fordel bruges til at træne udholdenhed, så I på sigt får længere fornøjelse af seksuelt samvær. Fleshlight Vagina er udstyret med vibrator, så der gives fuld valuta for pengene, når der inviteres indenfor. Det er uden diskussion blandt de bedste oplevelser på markedet, når det gælder stimulans til mænd.

Det diskrete design med form som en lommelygte er ret smart, dels fordi det er nemt at håndtere, dels fordi du kan medbringe din Fleshlight i tasken, uden den vækker opsigt på nogen måde. Selv hvis din Fleshlight ligger fremme på natbordet, vil ukyndige folk tænke, at det drejer sig om en almindelig lommelygte. Dog skal det tilføjes, at nogle produkter i mærket Fleshlight er noget større end blot en normal lommelygte, men generelt vil du kunne have din Fleshlight til rådighed helt diskret på ethvert sted.

Stimuleringen afhænger af produktet, så henholdsvis Fleshlight Vagina, Anal og Oral tilbyder noget forskelligt. Men sådan er det jo, og du kan så fornøje dig med den ene Fleshlight efter den anden i en sand seksuel lykkerus. Produkterne kan desuden suppleres med ekstra udstyr for eksempel til opvarmning af vagina, eller til at fastsætte din Fleshlight med sugekop i brusekabinen, så du kan få særlig intens privat singlesex, mens du er i bad. 

Ønsker du at prøve produkter, som er med pornostjerner fra det andet køn, har producenten Fleshjack et godt udvalg. Skal du derimod finde produkter til dig og din partner, kan det være producenten Festish Fantasy som du skal have fat i...