Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU51
Fifty Shades of Grey
Pris
Mærke

Fifty Shades of Grey

De fleste kender fiktionen 'Fifty Shades of Grey' først i bogform og dernæst på film. Personerne Christian og Ana udforsker erotiske lege og den gensidige pirring. I kølvandet på den store succes, som både bøger og film har haft, besluttede forfatteren bag bøgerne at markedsføre erotisk legetøj med reference til fiktionen. Altså kan vi alle sammen nu erhverve det rette sexlegetøj, så vi kan realisere vores drømme og skabe lystne og lækre situationer med vores partner. Det erotiske udstyr i mærket Fifty Shades of Grey er allerede ganske omfattende, men fokuserer naturligvis især på det legefulde forhold kendt fra bøger og film.

Forfatteren bag bøgerne, E. L. James, har udtalt, at hun er meget glad for at have realiseret ideen om at markedsføre konkret sexlegetøj med afsæt i bøgernes fiktion. Det er som at skabe en ny og konkret virkelighed, når de forskellige redskaber fra fiktionen nu med ét findes tilgængelige. Til den positive side hører desuden, at produkterne i mærket Fifty Shades of Grey henvender sig temmelig bredt. Det er således ikke blot redskaber til bondage, der markedsføres her, også en hel del andet er at finde i sortimentet. 

Ligeledes henvender Fifty Shades of Grey sig til et ret bredt publikum, hvad angår erfaringsgrundlag. Således vil både nybegyndere og mere øvede elskere finde gode sager i mærket Fifty Shades of Grey, og så er det endda til generelt temmelig rimelige priser. I sortimentet findes først og fremmest redskaber til leg inden for bondage. Redskaber som håndjern og masker er en selvfølge, men her findes også andre sager som for eksempel flere typer armbånd og desuden øreringe til almindelig brug.

Produkterne i sortimentet er alle af god kvalitet, ikke mindst i forhold til prisen. Altså er det muligt her at gøre gode køb, når I skal bevæge jer ind i denne pirrende verden af lækre sexlege. Håndjernene i Fifty Shades of Grey er af absolut god kvalitet, og de kan justeres, så de passer til praktisk taget enhver bruger. Med sådanne håndjern af metal er der straks skabt en atmosfære af seriøst samvær. Vi tager dette her seriøst, fordi enhver leg skal tages alvorligt for at være sjov. Således også de frække og inspirerende sexlege med din partner, hvor I sammen kan komme til nye og ukendte steder i erotikkens verden.

Bøger og film er for længst blevet en kæmpe succes. De mange millioner mennesker verden over, der har nydt de fantasifulde lege mellem Christian og Ana, vil utvivlsomt også synes om disse spændende produkter i mærket Fifty Shades of Grey. Konceptet er forholdsvis nyt, og sortimentet vil derfor blive udvidet efterhånden. Men allerede nu er der gode og interessante sager at ønske sig, når de lækre hyrdetimer skal intensiveres til nydelsesfulde stunder med din partner. Massageolie og masker er i sig selv et glimrende sted at starte, når nye erotiske lege skal påbegyndes. Kombinationen er altid et klart hit. Når du intet kan se, føler du så meget desto mere. Det er velkendt, at vores sanser på den måde kompenserer, så vi bruger nogle sanser mere end andre i forskellige situationer. 

Hos Belugi finder du naturligvis også det fulde sortiment af Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed.