Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU329
Pris
Mærke

Fetish Fantasy

Hvis sexlivet skal være lidt ekstra pikant, lidt mere beskidt eller bare lidt mere interessant, har Fetish Fantasy nok det du leder efter. Firmaet er ikke specialiseret indenfor én bestemt type af sexlegetøj, men har et meget bredt sortiment af alskens fetich-udstyr.

Fetish Fantasy er legetøj for den prisbevidste fetichist eller det nysgerrige par, der gerne vil eksperimentere med nye, spændende oplevelser, uden at skulle investere alt for meget i noget man ikke er sikker på, man vil tænde på.

De meget brede sortiment kan inddeles i hovedkategorier. Fetish Fantasy tilbyder eksempelvis et væld af metoder til at fiksere sin partner med - bondagetape, reb, manchetter, og remsystemer.

Mange af disse ting sælges også i gennemtænkte sæt, så nybegyndere er sikre på, at de får alt det de har brug for.

Slaginstrumenter er en anden af Fetish Fantasys store kategorier. Den tæller alt fra blide floggere med brede snerter, over læder-paddles og ridepiske, til den ondsindede Insane Cane, der bedst kan beskrives som et spanskrør af læderbeklædt stål – og absolut ikke er for nybegyndere.
Indenfor maskering fører Belugi en række af Fetish Fantasys mest populære varer, i form af latexmasker både med og uden huller til øjne og mund og sexede fishnet-masker. Af andet sexlegetøj, der skal anvendes i ansigtet, er Fetish Fantasy leveringsdygtige i forskellige gags og bidsler.


Som et af de få firmaer der vitterligt producerer næsten alle kategorier af fetich-legetøj, har Fetish Fantasy desuden også møbler, som stripperstænger, oppustelige (og vandtætte) bondagestole, sexgynger og forskellige støttepuder, der gør at man kan tåle at være spændt fast i umagelige positurer i meget længere tid.

Særlige dildoer og analplugs er også i sortimentet, heriblandt frække varianter der kan pustes op, udsende elektriske stimulansbølger eller vibrere. Mange af disse fungerer også som påspændingsdildoer, hvis man medkøber seletøj eller Fetish Fatasys særlige strap-on-trusser. En hel serie af firmaets produkter har faktisk med strøm og impulser at gøre. Det er muligt at sætte strøm til alt fra brystvorter til mandens pung, hvis man køber ind i Belugis Fetish Fantasy-afdeling.  
Fetish Fantasy er verdens ubestridt bedst sælgende serie af fetich-legetøj, og det er uden tvivl fordi deres katalog er så bredspektret - de skelner ikke, men forsøger at tilfredsstille enhver kunde, lige meget hvilken kombination af lyster og kinks man gerne vil udleve. Selvom prisen er lav, fejler kvaliteten ingenting, men lever naturligvis op til både EU's og Danmarks regler og regulativer indenfor sexlegetøjsmarkedet. Og selvfølgelig har Belugi også vores helt egne krav til det legetøj vi sælger.

Ved Storbritanniens største sexlegetøjsmesse, ETO Show, har Fetish Fantasy modtaget prisen som det bedste fetich-varemærke i alle år fra 2013 til 2017. Læg dertil en EAN Erotixxx Award fra 2014, en Storerotica Award fra samme år til moderfirmaet PipeDreams for bedste Fetich-firma og en Adultex-pris fra den største sexmesse i Australien fra 2013. Resultatet er en af de mest prisbelønnede serier af sexlegetøj, der nogensinde er fremstillet, og som endda løbende bliver opdateret med nye lækre varekategorier.

Stol trygt på, at lige meget om du og din partner er til milde dominanslege, pikant brysttortur, fastspænding, vilde ture i sexgyngen, intimtrimning, straf og piskeslag, kliniklege eller striptease som præ-forspil, har Fetish Fantasy noget for jer!

Fetish Fantasy fås som:

Fetish Fantasy Elite - Strap ons, penis- og pungringe, harness, anal douche

Fetish Fantasy Extreme - Piske, padles, vaginal pumpe, ball-strecher, ass blaster

Fetish Fantasy Gold - Gags, halsbånd, brystvorteklemmer, hogtie, håndjern, butt plug, strap on

Fetish Fantasy Limited Edition - Slynge, ben wa balls

Fetish Fantasy Series - Trimmer, sexmøbler, gags, bondagesæt, positionspuder, hogtie, sexgynger

Fetish Fantasy Shock Therapy - Alt i elektrosex