Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU39
Pris
Mærke

Dreamgirl

Denne amerikanske producent af erotisk pirrende lingeri er blandt de absolut førende i verden.

Navnet er velvalgt, for oversat til dansk er 'drømmepigen' både mandens drøm om den seksuelt udfordrende kvinde, og samtidig er det kvindens drøm om at være den seksuelt tiltrækkende kvinde, pigen som kan vække mandens begær. Mærket Dreamgirl formår at virkeliggøre drømmen for kvinden såvel som for manden. Dette er frækt lingeri af meget høj kvalitet på alle måder.

Det er langtfra alle producenter af lingeri, der kan prale af et niveau, som giver omfattende international anerkendelse. Dreamgirl kan roligt gøre opmærksom på sin overlegne status og position på det store marked. Blandt en lille eksklusiv gruppe af førende producenter af frækt lingeri placerer Dreamgirl sig med selvfølgelighed i forreste række, dels på grund af den høje kvalitet i udførelsen af lingeriet, dels på grund af den særdeles veludviklede fornemmelse for det rigtige design. Det hele rammer plet hos Dreamgirl.

I sin strategi for virksomheden taler Dreamgirl om deres mission, der beskrives som et ønske om at designe mode, der kan opfylde menneskers ønske om 'evig ungdom'. Måske det er at tage munden lovlig fuld, men sikkert er det, at det frække og fornemme lingeri fra Dreamgirl skubber gevaldigt til drifterne og drømmene hos både mænd og kvinder. Enhver kvinde vil føle sig sexet, når hun er iført lingeri fra Dreamgirl. Enhver mand med interesse for frække damer vil spærre øjnene op ved synet af en Dreamgirl.

Dreamgirl fremstiller en meget omfattende kollektion af udfordrende og smukt lingeri af allerbedste kvalitet. Både i forhold til design, i forhold til valg af materialer, og i forhold til den tekniske udførelse af lingeriet er her tale om særdeles høj kvalitet. Markedet er præget af stor konkurrence, og Dreamgirl er bestemt ikke alene, men Dreamgirl markerer sig med markant profil i forhold til langt de fleste konkurrenter. Lingeriet sælges fra over 5.000 detailhandlendes butikker i en lang række lande verden over, foruden naturligvis hos webshops i et ligeledes betydeligt omfang. Successen er således til at få øje på.

Designet af lingeriet fra Dreamgirl er karakteriseret ved det legende og lette, det frække og det udfordrende, det lidt slemme og det meget sexede. Det passionerede og legesyge kombineres med feminin tyngde og erfaring til en meget slagkraftig cocktail. Det dufter bestemt meget syndigt, men er det nu også så slemt at have lyst til det frække, spørger Dreamgirl retorisk. Kvinder vil gerne begæres af mænd, mænd vil gerne lokkes af udfordrende kvinder. Dreamgirl sætter stikket i kontakten, skaber lys og lystne blikke.

Dreamgirl kan desuden bryste sig af at være på forkant med udviklingen indenfor frækt lingeri. Gennem årene er den ene innovative kollektion efter den anden blevet præsenteret, og mange andre producenter har helt tydeligt lært af Dreamgirl og deres fantasifulde opdagelsesrejser inden for lingeri. Denne bemærkelsesværdige kombination af opfindsomhed og samtidigt fokus på meget høj kvalitet har til sammen placeret Dreamgirl i en ønskeposition på markedet for lingeri. Beklædning, der holder i længden, lingeri, der er til at stole på. Mens det sidder lige i øjet som glimtende erotisk blikfang.