Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU348
Crush
Pris
Mærke

Crush Vibrator

Crush er udviklet af amerikanske firma Pipedream, der er verdens største producent og distributør af sexlegetøj. Produkterne af mærket Crush var oprindeligt tiltænkt de lidt yngre forbrugere. Men i dag anvendes Crush af kvinder i alle aldersgrupper over hele verden pga. den høje kvalitet til en overkommelig pris.

Crush er kendetegnet ved meget farverige produkter, som kommer i en lang række varianter og udformninger. Det betyder, at der er en variant til enhver kvinde, næsten uanset hvordan du ønsker at nyde din Crush. F.eks. har en del af produkterne stimulation af både klitoris og g-punkt mens andre kun er designet til at stimulere et sted. Kig på produkterne og se hvad der tiltaler dig – du bliver med garanti ikke skuffet. Og skulle du falde for 2 eller 3 produkter, er prisen så rimelig, at du sagtens kan købe 2 eller 3 produkter på en gang.

Hvis du vil have en decideret g-punkts vibrator kan vi anbefale den lille Crush - Mi Amor - Elite silikone© vibrator. Hvis du ønsker en decideret klitoris vibrator, kan vi anbefale Crush - Jelly Bean - Elite silikone© vibrator og til dem, som ønsker en stimulation af både g-punkt og klitoris, kan vi anbefale Crush - Sweetie - Rabbit vibrator. Men alle vibratorer fra Crush er superlækre og der er helt sikkert også en eller flere, som vil opfylde dine behov.

Crush produceres hovedsageligt i en lækker silikone kombineret med god ABS plast til håndtag og knapper. Alle produkterne er vandtætte, så du også kan tage dem med i bad.

Hos Pipedream siger de ”You never forget your first Crush” – og sådan er det også med disse vibratorer!

Husk batterier at undersøge om der er batterier med til din Crush. Ellers kan du bestille dem sammen med dit produkt.