Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU30
COLT
Pris
Mærke

Colt

Det amerikanske firma Colt er leverandør af sexudstyr til homoseksuelle mænd. 
Colt fører et bredt sortiment af tøj, sexlegetøj, tilbehør af alskens slags samt en lang række bøssepornofilm. Alt, der kommer fra Colt, er af meget høj kvalitet, det gælder lige fra glidecremen Colt Slick Personal Libricant til deres kalendere. Colt er et firma med en del år på bagen, helt tilbage i 1967 startede de med at markedsføre erotiske produkter udelukkende med, om og til mænd. Firmaet har således erfaring, hvilket ses i deres meget professionelle stil og høje kvalitetsniveau. Det er så tæt på perfektion, vi kan komme. Et skud fra den unge hingst. Prøv at se deres lækre dildo Buzz Rider, der kan bruges af både mænd og kvinder eller deres populære naturtro pikke af Bob Hager, Adam Champ og Gage Weston.

Det engelske ord 'Colt' betyder flere ting og kan oversættes på flere måder. Dels er Colt en velkendt type revolver, et skydevåben med styrke, præcision og kvalitet som kendetegn. Dels er Colt et udtryk, der kan oversættes til 'ung hingst' fra et lidt ældre engelsk. Firmaet Colt har naturligvis som leverandør af erotiske produkter til homoseksuelle mænd valgt navnet med omhu. Her lægges an til både skud og unge hingste i massevis, og samtidig som nævnt altid med det grundlæggende kendetegn: Meget høj kvalitet.

Derfor er det også specielt for Colt, at firmaet så målrettet og fuldkommen ufravigeligt sigter på den MEGET MASKULINE mand. Store muskler, behårede kroppe, skæggede ansigter er helt dominerende for deres koncept. Selv ansigtsudtrykket hos modellerne er stort set altid maskulint seriøst. Præsentationen af produkterne fra Colt er styret af 'skovhuggere og barske motorcyklister'. Colts slogan oversat til dansk er da: 'Hvis det ser maskulint ud, er navnet COLT!'. Alle kan være med til at lege

Tøsedrenge må godt være med, de skal endda være velkomne, men kun på en kigger.  Kundegrundlaget er derfor bredt, fordi alle homoseksuelle mænd givetvis kan føle sig tiltrukket af dette lækre univers, formodentlig også en hel del kvinder. Det er smukke mænd, der repræsenterer Colt og viser firmaets produkter frem. Hele konceptet er lækkert, indbydende og inviterende.

Colt giver stolthed til sine kunder

Colt har med sin erfaring og sit kompromisløse fokus på kvalitet skabt et unikt varemærke, som emmer af homoseksualitet af den mest maskuline variant. Amerikanske bøsser har ofte et nært tilhørsforhold til Colts produkter, ikke blot fordi produkterne signalerer 'kvalitetsbevidst forbruger', men nok så meget fordi varemærket Colt bringer en stolthed over at være bøsse med sig til brugeren af varen. Vi fører en bred vifte af produkter fra Colt, og vi er ligeledes stolte over at have disse kvalitetsprodukter i sortimentet. Musemåtter med bar mås

Som Colt udtrykker det i deres markedsføring, så er der næppe nogen anden producent af erotiske film og andre sex-produkter udelukkende henvendt til mænd, der har præsteret så høj kvalitet, i så lang tid og så konstant, som firmaet Colt har gjort det. Skal det være erotisk udstyr til bøsser, er navnet Colt, og der er nok at vælge imellem i det omfattende sortiment, lige fra underbukser, der lader måsen være bar, til musemåtter med motiver af bare måse. Mandenumser selvfølgelig, af allerbedste kvalitet.