Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9261&manufacturerid=MANU334
Testet
Pris
Mærke

Adrien Lastic

Adrien Lastic blev stiftet i 2009 og siden da har brandet etableret sig, som et af mest genkendelige og populære globale mærker indenfor sexlegetøj.

Ifølge firmaet selv har de opkaldt sig efter en polynesisk heltegud, der havde en særlig evne til at deflorere jomfruer og oplære dem i elskovskunstens skønne, men svære discipliner. På den måde hjalp han kvinderne med at opnå glæde, men også med at sprede denne glæde til andre. Det må jo siges at være et særdeles værdigt mål, og Adrien Lastic har taget det til sig som firmaets vision.
Denne mission vil de fuldføre ved at gøre sexlegetøj til noget spøjst og spændende, noget smukt og funky, som man er nødt til at udforske og ikke bare gemme ad vejen efter endt brug. Deres produkter er altid i flotte farver og hvis man kun skulle bruge ét stikord til at beskrive Adrien Lastics force på sexlegetøjsmarkedet, skulle det ord være "innovation".

Bag stort set alle de nyskabende designs står franskmanden Olivier Jean Pierre de la Marnierre. Han er uddannet indenfor matematik og flere former for billedkunst. I sin tidlige karriere arbejdede han med special effects. Man kan finde tydelige tegn på la Marnierres unikke kombination af færdigheder i alle Adrien Lastics produkter.

For den unge og lidt uprøvede kan Adrien Lastics farverige sortiment af skørt udformede dimser godt virke lidt afskrækkende, men alle bør unde sig selv at afprøve et eller flere af produkterne. Selvom de ser mærkelige ud, er der tænkt over hver eneste detalje i legetøjet.

Et godt eksempel på dette er noget så simpelt som en penisring. Hvor andre producenter ville tage udgangspunkt i en gummiring og måske forsyne den med noget pynt, skaber Adrien Lastic noget nyt og kreativt. Deres penisringe er nydelsesskulpturer der omslutter penis. Ved hjælp af dupper, minivibratorer, kildende latex-tunger, integrerede pungringe og alskens andre geniale påhit gør de ikke alene det enhver penisring skal - styrker erektionen og kontrollerer sædafgangen - men de højner nydelsen på alle parametre samtidigt.

Den sprudlende kreativitet er Adrien Lastics adelsmærke, og mange af deres varer er derfor multifunktionelle og indrettet til mange timers eksperimenter. En anden ting, som de går højt op i, er at sex altid også gerne må være lidt sjovt og tosset. Derfor skjuler mange af de orgasmeinducerende, pirrende funktioner sig ofte i designs, hvor vibratordildoer ligner dinosaurer, kaniner og søsnegle, eller bulletvibratorer med djævlehorn eller form som en delfin.

Selvom firmaet producerer et særdeles varieret sortiment af legetøj, der tæller fjernbetjente vibratoræg, analplugs, kegel-kugler, kærlighedskugler, bullets og penisringe, samt mere fetich-venligt udstyr som masker og håndjern, er det deres rabbit-vibratorer der er deres claim to fame. Rabbits er dildovibratorer med klitorisstimulatorer på siden, og selvom Adrien Lastic ikke opfandt konceptet, har de dog udviklet en voldsom mængde nye teknologier indenfor området. Især deres to bestsellere, Cyclone og Typhoon, er kendt for deres pålidelige og meget kraftige motorer, og en udformning der rammer alle de helt rigtige steder.

Er man til kinky daddy/daughter-lege eller andre former for ageplay, kan store dele af Adrien Lastics sortiment give den helt rigtige stemning, fordi det ligner nuttet legetøj - hvad det på sin vis også er.