Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
01.november 2020

Onani gør dig godt

Hvorfor er det en god idé at onanere?

 
Der er en lang række gevinster ved at onanere jævnligt og inddrage onanien, som en naturlig del af sexlivet.
Onani med sexlegetøj, kan ud over alle de andre fordele der er ved at onanere, også give dig nogle helt anderledes oplevelser, end du kan have med en partner eller ved at bruge hænderne.
Her skal du høre, hvorfor onanien er så god…
 

Kontakt til dig selv

Onani kan give dig en god kontakt til dig selv og dermed højne dit selvværd generelt. Hvis du kender din egen seksualitet, vil du også blive god til at vejlede din partner, til at blive den bedste elsker for dig.
 

Kend dine grænser

Når du udforsker din krop på egen hånd, vil du lære dine egne grænser at kende. Du vil dermed blive i stand til at fortælle din partner, præcis hvad du vil og ikke vil. Det vil gøre dine seksuelle oplevelser mere bevidste, og du vil kunne slappe helt af.
 

Kend din krop

Kroppen, og især kvindekroppen er meget kompliceret, og mange mænd og kvinder, har derfor ikke helt overblik over deres egen og hinandens kroppe.
Det er helt enormt hvad kroppen kan give dig, hvis du ved hvordan du kan stimulere den. Meget kan opdages, ved at røre ved dig selv, men hvis du tager sexlegetøj med på din opdagelsesrejse, vil endnu flere døre åbne sig…
 
Rigtig mange mænd ved ikke rigtig at de har en prostata, og at den besidder et enormt potentiale for nydelse.
Mange kvinder ved ikke at de kan opnå 7 forskellige typer orgasmer.
 
For mange kvinder, er det kun ved onani, at de kan slappe tilstrækkeligt meget af, til at kunne opnå orgasme.
Onanien er også ideel, hvis du vil afprøve nye ting, eller til at du med god samvittighed kan være 100 procent egoistisk. Når du onanerer er der kun én som bestemmer tempoet, og det er DIG.
 

Tag ansvar for dine egne behov

Hvis du gør dine seksuelle behov til dit eget ansvar, kan du have sex med din partner, når I begge har lyst, og nyde onani-oplevelserne med dig selv, når din partner ikke er indstillet på at have sex: På den måde bliver du ikke så fokuseret på din partners 'ja' eller 'nej' til sex.
 

Balance i forholdet

Et forhold, hvor parterne ikke bygger hele deres seksuelle identitet op på, hvad deres partner vil og ikke vil, men i stedet også kan nyde sig selv og have gode oplevelser alene, vil spare forholdet for en hel masse frustrationer, og dermed blive et mere harmonisk forhold.
Der vil ikke i samme grad, opstå følelser af afvisninger eller pres. Og hvis de dårlige følelser slet ikke opstår, vil lysten have rigtig gode vilkår. Hvis du viser din partner at du ’kan selv’ vil din tiltrækningskraft også være større, og han/hun vil eftertragte at få lov til at være med.
I sidste ende, vil der med garanti opstå flere af de rigtig gode seksuelle oplevelser med din partner.
 

Bedre sex i vente

Udbyttet af sex, både med en partner og alene, vil blive bedre, jo bedre du kender din egen krop og seksualitet.
 

Få lysten tilbage

Hvis du har haft en periode, hvor din sexlyst har stået lidt stille, kan onani i helt dit eget tempo, vække lysten til live igen.
 

Er du single?

Hvis du er single, er det en stor fordel, selv at sørge for et givende sexliv, uden at det behøver involvere en partner.
Ud over alle de årsager, der er gode for alle mennesker, vil du ikke føle et desperat behov for at invitere hvem som helst med hjem i seng. Du vil få ro og tålmodighed til at vente på at der dukker en partner op, som du virkelig har lyst til at dyrke sex med.
Og reel lyst til et andet menneske, giver de absolut bedste seksuelle oplevelser.

 
 

 


Skrevet af:
Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop