Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Rabatkoder hos Belugi

 

Belugi sender IKKE Rabatkoder ud igennem andre

Mange af vores kollegaer skriver, at de har rabatkoder til Belugi. Det har de IKKE. Rabatkoder hos Belugi kan du kun få hos Belugi i forbindelse med specielle tilbud, og disse rabatkoder udleverer vi ikke til andre websites.

Det er sjældent at Belugi benytter sig af rabatkoder. Det skyldes, at vi gang på gang bliver kåret som Nordens billigste sexshop, og derfor er alle priser i forvejen helt i bund!

Hvorfor er Belugi billigst?

Det skyldes hovedsageligt 3 forhold:

  1. Vi er en familievirksomhed, hvor alle voksne hjælper til med support af kunder og afsendelse af pakker. Omkostningerne og priserne er i bund og vi forsøger konstant at give vores kunder den bedste oplevelse ved at handle hos os.
  2. Vi køber alle vores varer direkte hos producenterne uden de fordyrende mellemled, der ofte tager 30 – 50% ekstra for de samme varer. Til gengæld skal vi købe stort ind, når vi køber ind.
  3. Vi anvender meget lidt affiliate marketing. Affiliate marketing finder du på de sider, der er poppet op med kun eet formål. At få dig til at klikke videre til en sexshop. Affiliate marketingsiderne lover dig en masse ting – f.eks. rabatkoder. Men det er ofte direkte løgn og vores håb er, at dette forhåbentligt blive stoppet af lovgivningen på et tidspunkt.  

 

Næsten alle vores kollegaer i branchen betaler 26-28% af dine ordrer i 40 dage efter, du har klikket på et link til en regulær sexshop. De penge vil vi hellere give dig i rabat. Affiliate siderne er ofte skrevet af folk, der ingen forstand har på sexlegetøj, sex, samliv eller andet der vedrører vores gebet. Deres tekster er uden indhold og ofte direkte forkerte, hvor man som læser nemt kan gennemskue, at de aldrig har haft et stykke sexlegetøj i hånden. Som sagt er deres eneste mission, at få dig til at klikke videre til en reel sexshop, så de modtager 26 – 28% af dine ordrer de næste 40 dage! Belugi mener, at dette er et helt urimeligt mellemled, som ingen værdi har for dig - men som mange kunder desværre betaler for hos vores konkurrenter.

Belugi anvender med meget få undtagelser affiliate marketing og aldrig til rabatkoder. Der kan dog være f.eks. højtider, hvor vi ønsker at sætte ekstra fokus på et enkelt produkt hos Belugi. Vi udvælger vores partnere med omhu, da mange sider, som sagt, ikke har andet formål end at få læseren til at klikke på et link på siden og dermed ligge en cookie der beregner 26-28% af dine ordrer de næste 40 dage. 26-28% som du i sidste ende kommer til at betale, da det gør varerne dyrere end nødvendigt.

 

Ønsker du at få besked når vi udlodder rabatkoder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor eller følge os på Facebook. Så er du sikker på at få besked om vores kampagner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop