Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Om Belugi

Velkommen til Belugi – Nordens største online sexshop

Belugi A/S er grundlagt af Mik og Marie Oddershede og har eet eneste formål: At sætte kunden i fokus, når det gælder romantik og sexlegetøj. Og hvad betyder det så for i praksis?

Vi har en klar defineret målsætning om, at vi som mennesker med sexlegetøj kan…

  • … nyde og give nydelse
  • … lege - alene eller som par
  • … bryde indgroede vaner og tabuer og give fornyet lyst til at dyrke sin seksualitet
  • … give lyst til mere!

Belugi A/S ejes og drives af Mik og Marie Oddershede, der begge har stor erfaring som selvstændige erhvervsdrivende. Vores forskellige baggrunde har givet os mulighed for at starte og drive Belugi A/S og med uddannelser, der komplimenterer hinanden, mener vi selv, at vi står stærkt rustet i et konkurrencepræget marked.

Marie Oddershede er uddannet i Innovation & Entrepreneurship på Niels Brock Copenhagen Business College og som sexolog og parterapeut på Par-, sexolog og psykoterapeutskolen ved Carl-Mar Møller. Derudover har Marie været selvstændig med egen butik og webshop i Danmark. Marie er specielt interesseret i de mekanismer, der styrer et parforhold samt vores seksualitet. Det er derfor naturligt at Marie tager sig af alt, hvad der er har med sex og seksualitet at gøre i sit daglige arbejde hos Belugi.

 

"Jeg ønsker at gøre en positiv forskel for rigtig mange mennesker i Norden, med min viden indenfor sex og seksualitet – jeg vil gerne give lyst til mere"

Marie Oddershede, Parterapeut og sexolog

Mik S. Oddershede har en bachelor i sprog og økonomi samt en HD(A) fra Syddansk Universitet. Som selvstændig erhvervsmand har Mik startet, drevet og solgt 2 succesfulde rådgivningsvirksomheder. Den seneste til en fransk børsnoteret koncern. Derudover har Mik modtaget 4 Gazellepriser, hvoraf den ene som vinder i Region Syddanmark og den virksomhed i Danmark, med den 5. højeste vækst i omsætningen.

Mik er ansvarlig for opbygning, udvikling, økonomi og daglig ledelse af Belugi A/S. En position, som Mik har varetaget de seneste 15 år i dansk og Nordisk erhvervsliv.

"Jeg ønsker at skabe en sund og stærk virksomhed, hvor vi tilbyder vores kunder sexlegetøj af højeste kvalitet til Nordens laveste priser. Det har vi mulighed for qua vores økonomi og stærke team af medarbejdere"

Mik S. Oddershede, CEO