Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
01.november 2017

Ny samarbejdspartner hos Belugi

digitaltrafik.dk skriver på deres hjemmeside, at de skaber digitale vindere. Det vil Belugi naturligvis gerne være en del af.
Samarbejdet, der indtil videre er indgået for en 12 måneders periode, har til formål at styrke Belugis tilstedeværelse på de digitale medier.

I første omgang vil der blive gennemført en søgeordsanalyse, der skal afdække hvilke søgeord, som Belugi gerne vil rangere højere på, på Google. Mik Oddershede fra Belugi udtaler

”Vigtigheden af SEO kan ikke understreges nok. Det er virkelig her, at der er penge at tjene på nettet. Hos Belugi har vi forsøgt os med forskellige SEO bureauer, men vi mener nu, at vi har fundet den rette partner. Deres cases har overbevist os om, at de kan gøre os til digitale vindere. Men det kommer til at tage tid – og det er vi indforstået med. Ingen quick fixes eller hurtige løsninger. Det har vi prøvet!” udtaler Oddershede.

Efter at have gennemført søgeordsanalysen skal digitaltrafik i gang med at rette tekniske SEO fejl på siden og derefter begynder arbejdet med at skabe content i forhold til de søgeord, som vi Belugi ønsker at rangere på. Det er naturligvis søgeord, hvor der er sammenfald mellem produktsortiment og mange søgninger. Det kan f.eks. være på ordet Bondage eller ordet Sexlegetøj, hvor Belugi i øjeblikket er placeret som nummer 3/5, men gerne vil op og ligge nummer 1 på Google. Vores nye SEO bureau har en stor opgave foran sig, da deres gratis foranalyse har vist, at der er mange tekniske SEO fejl på siden, som nemt kan rettes. Og så skal digitaltrafik.dk dels skabe mere salg - både organisk og betalt. Vi er rigtig glade for at have fundet vores nye SEO bureau og ser frem til samarbejdet.


Skrevet af:
Adm. direktør Mik S. Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop