Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
29.marts 2019

Morgensex er overvurderet

Morgensex er totalt overvurderet

Du ligger der, i din sødeste søvn. Vækkeuret ringer, for du har glemt at slå det fra. Du vågner halvt, og kommer i tanke om, at det er weekend. Fabelagtigt! Du slår uret fra, lukker øjnene igen, og vender dig om på den anden side, for at snuppe dig en time mere. Ved siden af ligger din elskede hustru. Hun er også blevet vækket af uret, og nu kan hun ikke finde ro.


I virkeligheden er det jo fantastisk, når hun rækker ud efter dit bryst, og famler sig ned over maven. Det er fantastisk at hun overhovedet ligger der til at begynde med. Men lige nu vil du bare helst sove videre, nyde sin lørdag, tage den med ro. Hun griber fat om pikken, og spinder som kat. I samme sekund går det op for dig, at du skal tisse noget så forfærdeligt, men nu er det for sent.
Du kan ikke stoppe hendes kærtegn, for det virker både uhøfligt og utaknemmeligt. Hvem ved, måske hun vil føle sig forsmået, afvist, og holde op med at tage initiativet. Alverdens sorte tanker skyller ind over dig, mens hun spiller pikken hård. Den dunker af tissetrang og blæren føles som en spærreballon uden huden.Endnu er du kun delvist vågen. Du drømte så vidunderligt. Om bacon og æg, om en solskinsdag i haven, om en tur ved stranden. Nu har hun rejst sig lidt op i sengen, og er gået i gang med munden. Det føles dejligt, hun kender dig og din pik – ved hvordan du kan lide det. Men det eneste du kan fokusere på, er ikke at ødelægge hyggen ved at give efter for blæren tryk mens hun har dig i munden.


Det er tydeligt at nu skal du selv deltage, og du gør alt hvad du kan for ikke at sukke, da du rejser dig på den ene albue. Forsovet falder du ind over hende. Halvt i blinde lykkes det dig at mase hånden ned i hendes hår. Hun vånder sig. Søvnen vil ikke forlade din krop. Dine ben er viklet uløseligt ind i dynen. Der kommer ikke blod til din ene fod.


Med tunge lemmer indleder du et langsomt, akavet samleje, mens din hjerne tænker på søvn og din mave knurrer arrigt efter morgenmad. I er begge fortumlede, udmattede, svedige, sultne, tørstige og lidt i hver jeres egen verden. Du ser i hendes øjne, at hun selv har fortrudt det hun startede, men der er ingen vej tilbage.Det ville være en underdrivelse og sige, at jeg godt kan lide sex. Jeg elsker sex! Men jeg efterlod min automatiske lyst til morgensex et sted i mine teenageår. Der eksisterer selvfølgelig en enkelt undtagelse her og der, men generelt vil jeg virkelig gerne være i min bedste form, når der skal knaldes. Det er jeg bare ikke uden en kop morgenkaffe, en tom blære, lidt koldt vand i ansigtet og helst en bid brød.

Vi lytter til vores kroppe – eller burde i hvert fald gøre det – når det gælder motion, kost og stress på jobbet. Vi skal også lytte til dem, når det kommer til sex!
Det virker naturligvis som noget af et luksusproblem, sådan at være lidt tvært indstillet overfor morgensex, og jeg påstår ikke at det ikke kan være dejligt. For mig er sex bare sjovere, hvis jeg kan koncentrere mig om det. Og heldigvis findes der jo masser af andre tidspunkter af dagen.

Det handler i et bredere perspektiv også, for mig og for dig, om at opklare hvad man kan lide og ikke kan lide, og så leve efter det. Morgensex-historien ovenfor skal blot tjene til eksempel.

 

Skrevet af:
Martin Schjönning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop