Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
08.december 2017

Danskernes Sexliv 2017 Del 4: Singleliv

Hvor mange singler?

I den største undersøgelse, der er gennemført om danskernes sexliv, med 2000 repræsentativt udvalgte danskere, er et af temaerne ”Singlelivet”. www.belugi.dk præsenterer her resultaterne, der fortæller hvordan det står til, med singlernes sexliv i Danmark. Der indgår 658 singler i undersøgelsen, svarende til, at ca. 1/3 af danskerne betegner sig selv, som værende single.
 

Singlerne i Danmark dyrker masser af sex, men er ikke tilfredse!

Undersøgelsen viser, at 28% af de danske singler dyrker sex minimum 1 gang pr. uge og 42% dyrker sex minimum en gang om måneden. Men de er langt mindre tilfredse med deres sexliv end de danskere, der er i fast forhold. Der er kun 38% af singlerne, der er tilfredse med deres sexliv mod 56% af de danskere, der lever i et fast parfold. Sandsynligheden for et tilfredsstillende sexliv øges derfor signifikant ved at være i et fast parforhold.
 

Single mænd onanerer mest.

De danske singler onanerer selvsagt mere end folk i parforhold. Der er således 33% af danskere i parforhold, der onanerer minimum en gang om ugen, mens det er gældende for 40% af singlerne. Den store forskel på onani indenfor singlerne finder vi i kønsfordelingen. Der er 54% af single-mændene, der onanerer minimum 1 gang om ugen hvorimod der kun er 30% af single-kvinderne, der hygger sig med sig selv, minimum 1 gang om ugen. 
 

De danske singler vælger selv singlelivet – de gider ikke parforholdet.

Men singlerne vil faktisk helst være single. Der er 41% der svarer, at de i ”lav grad” eller ”meget lav grad” leder efter en partner og kun 27%, der svarer ”i høj grad” eller ”i meget høj grad” til, at de leder efter en partner.
 

Udseendet betyder alt eller?

De fleste tror, at udseendet betyder alt, når danskerne skal vælge en partner. Men det er slet ikke tilfældet. Derimod er humor, det absolut vigtigste kriterie, når vi skal vælge en partner. Hele 41% lægger vægt på, at partneren har humor. Derefter kommer ”hviler i sig selv” (38%), betænksom (31%), intelligent (24%) og ”samme interesser” (22%).
Langt nede på listen finder vi, at 15% af danskerne lægger vægt på udseendet, når vi skal vælge vores partner og det gælder både mænd og kvinder!
 

Ringe hygiejne, egoisme, en håndbajer og en smøg er i meget lav kurs, når du skal score.

Hvis du er single og skal på date, er det en rigtig god ide, at gå i bad. Finde sin bedste parfume og deodorant frem, så du dufter nyvasket og lækker. For ringe hygiejne er den største lyseslukker i forbindelse med mødet med en potentiel partner. 46% af alle singler påpeger, at ringe hygiejne trækker ned, når de skal finde en partner.

Selvsagt er brug af euforiserende stoffer heller ikke i høj kurs – 39% peger på dette som et punkt, der trækker ned.
Men de fleste singler er nok klar over, at de skal tage et bad, dufte godt og lade jointen blive i skuffen, når de skal på date. Så hvad kan man så gøre, for at gøre sig attraktiv? Man skal først og fremmest lade være med at virke egoistisk.

Måske betaler du for kaffen eller den første drink. Måske fortæller du partneren om nogle ting, du har gjort for andre mennesker eller måske virker du galant og uselvisk overfor din date. For 29% peger på, at egoisme trækker ned, når de skal vælge en partner. Og det gælder både for mænd (29%) og for kvinder (29%).

Du bør også lade være med at drikke for meget. 26% af singlerne peger på dette, som et negativt punkt og så bliver du nødt til at lægge cigaretterne på hylden, da 21% af de danske singler, ikke bryder sig om lugten af røg.
Igen ser vi her, at udseendet faktisk ikke er et væsentligt fravalgskriterie. Faktisk er der kun 10% af singlerne, der fravælger en partner pga. udseendet! Og kigger vi på de danske kvinder, er udseendet kun et fravalgskriterie for 4%.
 

Du skal til tasterne, hvis du vil score.

Datingsiderne har kronede dage i øjeblikket – de danske singler går på computeren, når de skal finde en partner. Således har hele 21% af de danske singler fundet en partner på internettet indenfor det seneste år. Ellers møder singlerne en partner igennem venner/familie (14%), på diskotek (9%) og på arbejdspladsen (9%).
 

Yderligere information:

Grafikker til pressen udarbejdes gratis efter aftale. Større indslag med uddybende spørgsmål til TV/Print/web kan ligeledes aftales. Email til Mik Oddershede på mso@belugi.dk eller ring 22339470.
Sexolog Marie Oddershede kommenterer gerne på resultaterne. Skriv til mo@belugi.dk eller ring 30329881 for at aftale nærmere.
Læs mere på: https://www.belugi.dk/maries-blog
 

Om undersøgelsen

I den største danske undersøgelse om danskernes seksualitet, kan vi nu løfte sløret for hvordan vores sexvaner forholder sig. Det er nordens største sexlegetøjsbutik www.belugi.dk, der har gennemført en undersøgelse repræsentativt blandt 2000 danskere, for at afdække adfærd og holdning indenfor seksuel aktivitet, onani, seksuelle fantasier, singleliv, krop og følelser samt sexlegetøj. Disse udkommer som følger:


- Seksuel aktivitet   (30. oktober 2017, www.belugi.dk/maries-blog)
- Onani    (8. oktober 2017, www.belugi.dk/maries-blog)
- Seksuelle fantasier   (denne, 21. november 2017)
- Singleliv   (udkommer 28. november 2017)
- Krop og følelser   (udkommer 5. december 2017)
- Sexlegetøj   (udkommer 12. december 2017)
 
Kilde  : www.belugi.dk
Undersøgelsens navn : DANSKERNES SEXLIV 2017
Målgruppe  : 18+ år repræsentativt på køn, alder og geografi.
Stikprøve  : 2000 personer
Usikkerhed : Den maksimale usikkerhed på hovedresultater andrager +/- 2,19%-point med et 95% konfidensinterval.
Område : I første omgang er denne undersøgelse gennemført i Danmark. Der gennemføres en identisk undersøgelse i Sverige, Norge og Finland i foråret 2018.
Dato for dataindsamling : Oktober 2017
Dataindsamling : Bilendi A/S
Dataanalyse  : Mik S. Oddershede, e-mail mso@belugi.dk, telefon +45 22339470.

Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop