Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9202&groupid=GROUP250
Bundløse trusser
Pris
Størrelse - herre
Størrelse - dame
Mærke

Bundløse trusser

 

Sexede trusser giver altid gevinst

Hvis du har forberedt en dejlig og fræk aften, som skal ende med fræk sex, så er det vigtigt, at du har styr på de små detaljer. Ikke fordi mænd kræver det helt store, men fordi du som kvinde gerne vil gå op i de små ting, som kan tage nydelsen til et højere niveau.

Når en aften skal stå i erotikkens tegn og der skal fyres op under lagnerne, så kan du komme rigtigt langt med frækt undertøj og det gælder ikke mindst når det kommer til trusser. Der er bare noget ved sexede og bundløse trusser, der kan få en mand til at blive vild i varmen og garantere lækker sex. Det kan være en enkel g-streng, en uskyldig hvis bomuldstrusse eller noget rigtigt frækt. Mulighederne er mange og hvis du tager et lille kig i vores store udvalg af bundløse trusser, så vil du hurtigt opdage, at Belugi har alt hvad du kunne ønske dig.

Bundlæse trusser #1Når man er sexet klædt på, så stiger ens selvtillid og man vil bedre kunne tilfredsstille både sig selv og sin partner. Man føler sig mere forførende og det er en ganske særlig fornemmelse ved at mærke et par stærke hænder, der flår ens trusser ned for at komme til fadet, om man så må sige. Det kan være noget af det mest kinky man overhovedet kan forstille sig og når man tænker på, at det blot var et par trusser, så kan man næsten ikke tillade sig at lade være. Især fordi der findes så mange forskellige trusser, så kan man variere hvor frækt det skal være. Der er nemlig stor forskel på trusser og på hvad de signalerer og det vil vi tage et lille kig på herunder. Men uanset hvad resultater bliver, så kan du være helt sikker på, at bundløse trusser er vejen til en mands hjerte, og Belugi har alt hvad hjertet kunne begære indenfor bundløse trusser. 

Hvad er det der gør trusser til noget specielt?

Som nævnt ovenfor, så kan trusser noget og forskellige trusser kan signalere en masse forskelligt. F.eks. kan et rød g-streng vise at du er en sand djævel, der bare venter på at tage ham. Vis at du bestemmer farten og at han bare er den heldige passager, der får lov at komme med på turen. En sand kvinde, der ved hvad hun vil have og tager det efter behov.

Et par sorte silketrusser viser at du er en elegant kvinde, der kender til de lækre ting i livet og ikke vil nøjes med det næstbedste. Lad ham tilfredsstille dig og vise dig, at du er en kvinde, der fortjener det. Det er noget, der kan sætte gang i fantasien hos selv den mest fantasiløse og hvis man gør lidt ud af det, så kan man få den mest lækre sex overhovedet.

Et par hvide bomuldstrusser kan signalere både uskyld, men også at du er en fræk tøs, der er med på lidt af hvert. De kan få gang i fantasien og der er ikke noget, som følelsen af at få trukket sine trusser ned før man får et par smæk i røven.

Bundløse trusser #2Naturligvis kan alle trusser anvendes til alle fantasier og fælles for dem er, at de kan gøre en mand vild i varmen. Bundløse trusser er noget af de frækkeste og mest stimulerende for fantasien, og hvis det lyder som noget for dig, så tag et kig i vores udvalg og finde det helt rette. Trusser er noget specielt fordi de er den lækre indpakninger, der gemmer noget endnu bedre og faktisk er der mange undersøgelser der viser, at en kvinde iført trusser kan gøre en mand mere opstemt end en nøgen kvinde. De bundløse trusser er altså gavepapiret, der skjuler den dejligste gave man kan få af sin partner.

 

Bundløse trusser gør alting meget sjovere

Hvad er det egentlig der gør bundløse trusser så populære? De ligner ofte bare almindelige trusser, så det er ikke nødvendigvis designet. Der er naturligvis undtagelser, da mange er meget sexede og udfordrende, så der ikke er overladt meget til fantasien. Men de bedste bundløse trusser ligner til forveksling almindelige trusser, men det er også det frækkeste, for så får din partner en lækker overraskelse når han/hun rører dig mellem benene. Det giver en mase muligheder for at have sex uden at skulle smide alt tøjet, hvilket er yderst praktisk i flere situationer.

F.eks. kan bundløse trusser gøre jeres dateaften til noget udover det sædvanlige, for hvorfor ikke trække din partner med ind på et toilet til en lille forsmag på varerne? Man behøver blot løfte skørtet og så er der fri adgang, hvilket kan give utroligt mange muligheder for sex i det offentlige rum. Det er ufatteligt pirrende og ofte har man kun et par minutter, så det er en fordel, hvis man nemt kan komme til. Mulighederne er mange og vi vil lade det være op til jer, at finde på flere frække situationer, hvor bundløse trusser kunne være praktisk. Men uanset hvad, så er det et godt valg, især hvis man ikke er helt tryg ved at gå uden trusser. Bundløse trusser en gylden mellemvej og Belugi har naturligvis det bedste udvalg, så se hvad vi kan tilbyde dig og din partner.

Kombiner bundløse trusser med fræk påklædning

Bundløse trusser kan såmænd være meget frække sig selv, men hvis man virkelig ønsker at sælge varen, så skal man gå all-in. Kombiner de frække trusser med lækre strømper og en fræk BH. Måske en hofteholder, der får dine ben til at virke endnu længere og slankere, som indrammer din dejlige bagdel. Muligheder er der nok at, for det er nemlig kun fantasien der sætter grænser. En fræk lille natkjole og et par bundlæse trusser kan også fyre godt op under lagnerne, så overvej nøje hvad der tænder dig og din partner.

Bundløse trusser #3Uanset hvad så husk på, at det er dig, der er den virkelig gevinst for din partner og derfor skal du nyde det i fulde drag. De bundløse trusser er et smart lille redskab, der kan sætte et rigtigt frækt krydderi på jeres sexliv, men i sidste ende er det jer selv, der sætter farten og som gør det sexet. Men ingen tvivl om, at det bliver mere sexet med frække bundløse trusser fra Belugi.

Bundløse trusser er fantastisk frække, da de giver adgang til dit intime område, uden at du skal dine bundløse trusser af.

Bundløse trusser fås i alle størrelser, farver og modeller hos Belugi. De viser virkelig din partner, at du har lyst til intimt samvær på en super sexet måde. Bundløse trusser er for alle, der godt kan lide at have intimt samvær i form af forspil eller sex uden at skulle tænke på, at tage tøjes af. Hvis du og din partner finder ud af, at I skal have en hurtig omgang, er bundløse trusser helt perfekte, da man kan komme til med det samme blot ved at løfte op i kjolen - så er der adgang. Kombiner dine bundløse trusser med et par selvsiddende strømper - og du vil virkelig tænde op i din partner!

Hos Belugi anbefaler vi, at du har lidt glidecreme i tasken, hvis lysten pludselig skulle melde sig!