Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9202&groupid=GROUP78
Lingerie
Størrelse - herre
Størrelse - dame

Lingerie

Sexet lingeri til en dame går aldrig af mode. Det kan tænde din partner og være medvirkende til, at du selv føler dig lækker og sexet. Vi har udvalgt de bedste mærker indenfor sexet lingeri - blandt andet Dreamgirl© og Master of Desire.

Sexet lingeri til hende

Din partner drømmer om at se dig i en lækker bodystocking, et specielt kostume, med bundløse trusser, med en lækker hofteholder, som sexet stewardesse, med et sexet nissekostume/julekostume, med et sexet stuepige kostume, som en sexet skolepige, som en sexet lærerinde, med en sexet chemise, som en sexet brud, som en sexet politidame, som sexet kontordame, som sexet arbejder eller noget helt andet. Hos Belugi har vi alle disse produkter på eget lager og vi sender det fra dag-til-dag i diskret indpakning.

Sexet tøj til ham

Hvorfor er det kun kvinderne, der skal "dresse sig op" for manden. Hos Belugi mener vi, at manden også skal have sexet tøj, så han kan føle sig lækker og tænde sin partner. Til manden har vi lækkert tøj fra blandt andet Svenjoyment. Skal det være latex, lak og læder har vi naturligvis også et bredt udvalg.