Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Sikker betaling

- 100% sikker betaling via DIBS

Sikkerhed
Når du handler på www.belugi.dk/se/no/fi, skal du benytte et betalingskort. For at beskytte dine kortoplysninger vil du ved indtastningen af kortoplysninger, blive viderestillet til en betalingsside leveret af DIBS A/S, der er certificeret til at håndtere betalingsdata. DIBS A/S sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret, så hverken www.belugi.dk/se/no/fi eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en webshop, der benytter SSL i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Nemkøb
For at det skal være så nemt for dig som muligt, tilbyder vi registrerede brugere Nemkøb. Med Nemkøb kan du registrere dine betalingsoplysninger, så du kun skal taste dem den ene gang. Dine betalingsoplysninger vil blive opbevaret sikkert og fortroligt hos DIBS A/S. www.belugi.dk/se/no/fi vil herefter trække pengene automatisk i forbindelse med din ordre, når du vælger betaling med Nemkøb.

Du kan når som helst vælge at slette din kortregistrering under "Mit Belugi". Ønsker du at ændre det kort, der er tilknyttet, skal du slette det tilknyttede kort og derefter tilføje et nyt.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil din kortregistrering også blive slettet, hvis du vælger at ændre din e-mail adresse.

Kvittering
Når du har godkendt din betaling på www.belugi.dk/se/no/fi, vil du få en ordrebekræftelse på e-mail. Din faktura får du fremsendt elektronisk, så snart din ordre er pakket og klar til levering. Du kan også se din faktura/ordrebekræftelse på "Mit Belugi", så snart ordren er leveret.