Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Sexshop / Sexbutik København

Lad det være sagt med det samme. Belugi har ikke nogen fysisk sexshop eller sexbutik i København. Til gengæld tilbyder Belugi, at hvis du bestiller inden kl. 21.00 på hverdage, får du leveret dine varer til pakkeboks eller til en selvvalgt adresse dagen efter med Postnord.

Der findes en række sexshops i København og fælles for disse er, at du kan se og ofte mærke på selve varen. Til gengæld er det ikke alle, der bryder sig om, at der står en ekspedient og kigger på, hvad du leder efter. Men hvis du har behov for hjælp, er det selvfølgelig en stor fordel, at have en ekspedient til råd og vejledning.

Køb online og sammenlign priser på sexlegetøj og frækt lingeri

Hvis du er en af dem, der helst vil sidde i ro og mag og kigge på de 1.000-vis af produkter indenfor sexlegetøj og frækt lingeri, som du finder på belugi.dk, vil vi klart anbefale at du kigger dig rundt om i vores kæmpe univers af forskellige produkter, til seksuel nydelse. Hos Belugi.dk har vi både sexlegetøj til kvinder, sexlegetøj til mænd og sexlegetøj til par. Vi vil gerne fremhæve vores enorme udvalg af specielt en produktgruppe, nemlig dildo. Hos Belugi har vi 1000-vis af forskellige dildoer i forskellige former, størrelser og farver. Du finder dildoer til klitorisorgasme, g-punkts orgasme, anal orgasme, sprøjte orgasme, livmoderhals orgasme og brystvorteorgasme. Under hvert produkt, vil du finde en beskrivelse af, hvad den enkelte dildo giver af orgasme, præcis på samme måde, som en ekspedient kan vejlede dig. Og skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 20 81 eller skrive en mail på [email protected]


En anden fordel ved at købe online er, at du altid kan sammenligne priser på sexlegetøj og frækt lingeri på tværs af mange sexshops men husk, at hos Belugi tilbyder vi Prisgaranti således, at hvis du mod forventning finder et tilsvarende produkt billigere hos en af vores konkurrenter, så tilbyder vi samme pris. Det eneste du skal gøre, er at skrive til [email protected] med et screenshot af produktet. Du kan læse mere om vores Prisgaranti lige her.


Skulle du komme forbi Odense, er du også meget velkommen til at besøge vores lager på Agerhatten 16A, indg. 4. Her vil du blive budt velkommen af yderst velkvalificeret personale, der til dagligt arbejder fuldtid med produkter indenfor sexlegetøj og frækt lingeri. Vi står altid til rådighed med vejledning om, hvad der passer til dig og du/I er meget velkomne til at gå en tur rundt på lageret og kigge på de mange produkter.

Vidste du?

Ifølge Wikipedia er en vibrator et vibrerende apparat. Wikipedia skriver videre, at en vibrator kan være til seksuel stimulering, men at en vibtator også kan være et apparat til at ryste nystøbt beton. Hvilken vibrator vil du helst have?