Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Sexshop / Sexbutik Århus

Belugi er en online sexshop, og har således ikke en fysisk butik i Århus. Til gengæld kan du vælge mellem et utal af produkter indenfor sexlegetøj til kvinder, mænd og par, og få dem tilsendt til din hjemmeadresse eller til en selvvalgt pakkeboks.

 

Der findes en række fysiske sexshops i Århus, og fælles for dem alle er, at man som kunde kan prøve og føle på varerne. Til gengæld er mindre fysiske sexshops ofte dyrere end de store online sexshops, da de ikke har mulighed for at købe ind direkte hos producenterne. De mindre sexbutikker i Århus og i resten af Danmark, køber derfor oftest deres varer hos mellemhandlere eller grossister og betaler op til 30 – 40% mere for den samme varer i forhold til f.eks. hos Belugi.dk

 

Som kunde har du dog den fordel, at du kan få personlig vejledning og tage varen med hjem med det samme og gå i gang hvis du handler i en fysisk sexshop i Århus. Hos Belugi.dk får du leveret dagen efter, hvis du bestiller dine varer inden kl. 21.00. Dette gælder på alle hverdage.

Få råd og vejledning om sexlegetøj hos Belugi

Medarbejderne hos Belugi er ansat på fuld tid og beskæftiger sig således ikke med andet end salg af sexlegetøj og frækt lingeri. Desuden har Belugi deres egen sexolog, Marie, ansat. Du kan derfor være sikker på, at du får en yderst kompetent vejledning når du handler hos Belugi og du kan kontakte os på telefonen hver dag fra 9.00 – 17.00 på telefon 70 20 20 81 eller på email [email protected].

Kæmpe udvalg indenfor sexlegetøj og frækt lingeri

Hos Belugi har vi et kæmpe udvalg af sexlegetøj og frækt og sexet lingeri. Vi har alle typer produkter, men f.eks. kan nævnes dildo, vibrator og penisring, hvor vi er blandt de online sexshops, der har det største udvalg i Norden.

Sexshop/Sexbutik i Århus

Som tidligere nævnt, har belugi.dk ikke en fysisk sexshop i Århus, men skulle du/I komme forbi Odense, skal I være meget velkommen til at besøge vores store lager på Agerhatten 16A, indg. 4. Her står vi klar med råd og vejledning og hvis du vil have en guidet tour, skal du bare ringe i forvejen. Du/I er også velkomne til at gå rundt for jer selv, og se alle de spændende og lækre produkter. Og så kan I selvfølgelig købe de produkter med hjem, som I har lyst til.

Vidste du?

Ordet penisring findes ikke på den danske version af Wikipedia. Derimod henvises der til ordet ”cock ring” og søger man på dette ord, bliver man ledt ind på ordet ”cock and ball torture”. Hos Belugi vil vi gerne slå et slag for, at alle mænd prøver en penisring. Den giver øget erektion, øget størrelse, øget stamina og en fantastisk orgasme.