Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Returret og reklamation

Klik her for at downloade vores standardfortrydelses- og returformular.

Returret og reklamation for
www.belugi.dk
www.belugi.se
www.belugi.no
www.belugi.fi

Herefter benævnt www.belugi.dk/se/no/fi. 

Som ejes og drives af
M&M Trading ApS, registreret med binavnet Belugi ApS
Stenhuggervej 28
DK-5230 Odense M
Cvr. Nr. 37794104

Telefon: +45 70 20 20 81
Email: [email protected]

Administrerende direktør: Mik S. Oddershede, HD(A), [email protected]

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler på en vare, bedes du hurtigst muligt kontakte Belugi Kundeservice, via e-mail ([email protected]) eller per telefon (+45 70 20 20 81), så vi kan rette fejlen.

Der kan være tilfælde, hvor www.belugi.dk/se/no/fi har brug for at få tilsendt en eventuel defekt vare (inkl. emballagen), så vi kan videresende den til vores leverandør, og du bedes derfor undlade at kassere sådanne varer eller emballagen. I sådanne tilfælde afholdes udgifter til transport naturligvis af www.belugi.dk/se/no/fi. Bemærk at vi ikke modtager varer sendt pr. efterkrav.

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på dit køb. Du har derfor 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette gælder naturligvis kun, hvis der er tale om en berettiget reklamation, og såfremt manglen ved varen ikke er opstået som følge af slid, fejlagtig brug, ringe vedligeholdelse, uautoriseret indgreb eller anden adfærd, der har forvoldt skade på varen. Du skal reklamere hurtigst muligt og senest 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen/manglen ved varen.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Anfør [email protected] som Belugis email adresse. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket hovedsageligt er relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Fortrydelsesret
www.belugi.dk/se/no/fi yder 360 dages fortrydelsesret i stedet for 14 dage, som forbrugeraftaleloven foreskriver. 

Fortrydelsesfristen udløber 360 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele www.belugi.dk/se/no/fi (se kontaktoplysninger nedenfor) din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail) og sende varen retur ved at benytte denne formular.

Klik her for at downloade vores standardfortrydelses- og returformular.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

VIGTIGT: Varer til intimbrug: 
Lovmæssigt gælder der særlige regler for varer til intimt brug. Da mange af vores produkter er beregnet til intimt brug, kan varer af denne art ikke prøves, for derefter at returneres. I det øjeblik varen er taget ud af emballagen, ophører fortrydelsesretten. Dette giver vores kunder sikkerhed for, at ingen produkter til intimt brug, har været pakket ud af deres emballage.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Du skal benytte standardformularen nederst på denne side, i forbindelse med fortrydelse af dit køb.

VIGTIGT: Fortrydelse ved køb af lingeri

Det er naturligvis vigtigt at du anvender vores måleskemaer til at finde den rette størrelse og derved sikrer dig, at varen som udgangspunkt passer dig. Når du derefter modtager varen anbefaler vi, at du nænsomt pakker varen ud af emballagen, uden at ødelægge emballagen og derefter prøver lingeriet. Der anvendes trusser under lingeriet, når du prøver det.

Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, bedes du meddele Belugi senest 60 dage efter, at du har modtaget varen, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Dette gøres på [email protected] Derefter sender du varen retur, hvor du anvender printer og udfylder standardformularen nederst på denne side. Returomkostninger afholdes af dig. Vær opmærksom på, at Belugi ikke modtager varer pr. efterkrav.

Når vi modtager varen, vil vi

  • vurderer standen af din returvare samt emballage
  • vurdere størrelsen af tilbagebetaling af købesummen i forhold til eventuel værdiforringelse
  • tilbagebetale købesummen til dit betalingskort eventuelt med reduktion i forhold til værdiforringelse

Vi gør opmærksom på, at en værdiforringelse kan forekomme ved at (men ikke begrænset til)

  • lingeriet har været anvendt til mere end blot prøvning
  • lingeriet dufter/lugter af tobaksrøg, vaskemiddel, skyllemiddel, parfume, kropsvæsker, sved, blod, pletter m.m.
  • lingeriet har været i berøring med hår hvad enten det drejer sig om menneske- eller dyrehår
  • emballagen er helt eller delvist ødelagt

Dette vil medføre hel eller delvis reduktion i værdiansættelsen.

Strømper, strømpebukser og net-materiale tages kun retur i uåbnet tilstand. Det er også din garanti for, at disse varer ikke er beskadiget ved modtagelsen.

Glidecreme, massage olie, rengøringsmiddel og andre produkter, der indeholder væsker, tages ligeledes ikke retur, da vi ikke har mulighed for at kontrollere indholdet i en returvare.

Følger af fortrydelse
Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer www.belugi.dk/se/no/fi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor www.belugi.dk/se/no/fi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale og modtaget varen retur.

www.belugi.dk/se/no/fi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

www.belugi.dk/se/no/fi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil www.belugi.dk/se/no/fi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du skal returnere varerne eller aflevere dem til www.belugi.dk/se/no/fi uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret www.belugi.dk/se/no/fi om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
www.belugi.dk/se/no/fi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Ikke afhentede pakker eller pakker der ikke kunne leveres til modtager

Såfremt du har valgt at få leveret din pakke til et udleveringssted og du ikke afhenter pakken eller det ikke er muligt for den valgte postleverandør, at levere pakken, vil vi refundere beløbet minus DKK 100,- inkl. moms. som dels er betaling til Postnord og dels for de faktiske udgifter Belugi har til pakning og returnering af varer. Beløbet kan være højere i tilfælde af, at prisen på fragt er højere.

Kundeservice

Vores kundeservice kan kontaktes på følgende måder:             

Telefon: +45 70 20 20 81
Mandag – torsdag: 11.00 – 17.00
Fredag: 11.00 – 16.00

Belugi ApS holder lukket på alle officielle danske helligdage.

Mail: [email protected]
Vi bestræber os på, at besvare alle mails indenfor 24 timer på hverdage.

Klik her for at downloade vores standardfortrydelses- og returformular.