Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

FAQ

Q: Hvor gammel skal jeg være, for at handle på Belugi?
A: Man skal være 18 år eller derover.

Q: Kan jeg overføre penge til en konto, når jeg køber et produkt
A: Nej, det kan du ikke. Vi modtager kun kortbetalinger og mobilepay.

Q: Kan jeg få tilsendt min pakke med andre end postselskaber end PostNord?
A: Nej, vi anvender PostNord til al vores post.

Q: Hvornår modtager jeg min pakke?
A: Belugi pakker alle pakker på hverdage indtil kl. 21.00. Derefter bliver pakkerne afhentet af PostNord. Du kan følge din pakke under Track and trace menuen i toppen af siden. Belugi kan ikke påvirke leveringstiden hos PostNord.

Q: Jeg ønsker at gøre brug af min returret. Hvad gør jeg?
A: Belugi tilbyder en udvidet returret på 360 dage, fra du har modtaget din pakke. Hvis du ikke ønsker at modtage et eller flere af produkterne skal du sende en mail til [email protected] hvor du skriver, at du ikke ønsker at købe den tilsendte vare. Derefter skal du printe standardformularen, udfylde de relevante felter og derefter sende varen eller varerne retur. Du skal selv betale for fragten. Husk at Belugi ikke modtager varer sendt pr. efterkrav.

Du kan downloade standardformular til returret her:

Klik her for at downloade vores standardfortrydelses- og returformular.

Q: Jeg har et spørgsmål til jeres sexolog, men ønsker at være anonym. Er det muligt?
A: Ja, det er naturligvis muligt. Når vores sexolog offentliggør et spørgsmål, anvender hun kun dit fornavn og den by du kommer fra. Hvis du ønsker at være anonym, vil vi ikke offentliggøre bynavnet og hun vil ændre fornavnet.

Q: Besvarer jeres sexolog alle spørgsmål? 
A: Nej. Vores sexolog besvarer de spørgsmål, som hun mener har almen interesse og hvor hun fagligt har den fornødne viden. og erfaring.

Q: Kan jeg få udleveret mine varer på Belugis lager?
A: Ja, det kan du i tidsrummet 12 - 16 på alle hverdage eller efter aftale. Vælg Afhentning, når du skal vælge fragtmetode. Du skal henvende dig på vores kontor, hvor din pakke vil stå klar til afhentning. Normalt har ingen andre end vores lagermedarbejdere, har adgang til lageret, men hvis vi har tid, vil vi gerne give dig en rundvisning. 

Q: Er det virkeligt helt diskret at handle hos Belugi?
A: Ja, det er det. Alle varer leveres enten i hvide boblekuverter eller i en neutral brun pakke. Der er ingen reklamer påtrykt og afsenderen er M&M Trading A/S. De fleste vælger at få tilsendt deres pakke til et udleveringssted, men du kan også vælge at få pakken sendt hjem eller til f.eks. din arbejdsplads. På dit kontoudtog vil pengene være overført til M&M Trading A/S - altså helt anonymt og diskret.

Q: Kan jeg få mine varer pakket ind hos Belugi?
A: Ja, det kan du godt. Vi tager et mindre beløb for den tid vi anvender på at pakke pakken ind. Indpakningen vil være i pænt neutralt gavepapir, normalvis vil det være sort og rødt ved juletid. Indpakning bestilles sammen med produktet.

Q: Jeg har fundet en vare billigere efter at jeg har købt et tilsvarende produkt hos Belugi. Gælder jeres PrisMatch også i det tilfælde?
A: Nej, det gør den som udgangspunkt ikke. Men vi vil være glade for at du kontakter support og normalt vil vores medarbejdere forsøge at finde en tilfredsstillende løsning for dig - vi synes, at det er sjovest at gå på arbejde, når vores kunder er tilfredse.