Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Hurtig levering

Belugi A/S anvender PostNord til levering i alle de nordiske lande.

Hvis du bestiler dine varer inden kl. 21.00, afsender vi samme dag med PostNord – gælder mandag til fredag. Hvis du bestiller til pakkeboks om fredagen, vil du med stor sandsynlighed modtage din pakke om lørdagen.

PostNord afhenter alle bestilte varer hos Belugi A/S kl. 21.00 og Postnord garanterer, at over 95% af de afsendte varer, er fremme ved modtageren næste hverdag. Derfor vil du som regel modtage din vare dagen efter - i 100% diskret indpakning.

Langt de fleste af vores kunder vælger at få leveret deres varer til et selvvalgt udleveringssted i nærheden af deres bopæl eller arbejdsplads. Du vælger selv udleveringsstedet i forbindelse med køb af produkt. Så snart udleveringsstedet har modtaget dit produkt vil du få besked herom sammen med dokumentation til brug for udlevering.

Ud over at levere dine varer til et selvvalgt udleveringssted der passer dig, leverer www.belugi.dk/se/no/fi også varer med omdeling. I forbindelse med bestilling med omdeling, har du mulighed for at indtaste om chaufføren må stille varen hos dig, f.eks. ved hoveddøren. Chaufføren må kun stille varerne hvis du specifikt har skrevet det i kommentarfeltet i forbindelse med bestillingen. En sådan aftale betyder, at det er på dit ansvar og www.belugi.dk/se/no/fi kan derefter ikke garantere eller holdes ansvarlig for leverancen.

Alle varer, der er bestilt inden kl. 21.00 pakkes og afhentes af PostNord på bestillingsdagen. Der kan som hovedregel påregnes følgende leveringstider:

•    Danmark: Dag til dag levering. Bornholm 2 dage.
•    Sverige: 1 – 5 hverdage, afhængigt af dit postnummer. 80% af alle pakker vil blive leveret indenfor 2 hverdage. 
•    Norge: 2 – 6 hverdage, afhængigt af dit postnummer. 80% af alle pakker vil blive leveret indenfor 3 hverdage.
•    Finland: 4 – 5 hverdage, afhængigt af dit postnummer.

Se i øvrigt leveringstider og -betingelser på
www.postnord.dk   www.postnord.se
www.postnord.no   www.postnord.fi

 

 

 

Miljøvenligpakning