Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

For Bloggere

Belugi har tilknyttet rigtigt mange bloggere, der skriver om sex, seksualitet, sexlegetøj og samliv. F.eks. JoanB, Joan Ørting og Missgrey. Typisk indgår vi en aftale om, at Belugi leverer udvalgte produkter, som bloggeren skriver om. Når der skrives om Belugi eller om et produkt fra Belugi, er det et krav, at du indsætter et link til www.belugi.dk eller til det specifikke produkt eller produkter.

Det er nemt!

Hvis du har en blog, og kunne tænke dig at komme i gang med at skrive for/om Belugi og vores produkter, skal du skrive til os på support@belugi.dk og oplyse følgende

URL:

Antal besøg pr. måned:

De produkter, du gerne vil skrive om:

Når du har modtaget et produkt eller produkter, skal du være opmærksom på, at der skal være publiceret en artikel om produktet eller produkterne indenfor maksimalt 2 måneder. Ellers vil du blive faktureret for de produkter, du har modtaget.

Vi kan ikke garantere, at vi ønsker at indgå et samarbejde, men vi er meget åbne for bloggere, da vi mener, at de/I tilbyder relevant og vedkommende omtale af Belugi og vores produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad er affiliate?

Hvis du har en hjemmeside, kan du tjene ekstra penge, på at sælge varer fra din hjemmeside, som du ikke selv skal have på lager, eller have noget at gøre med, ud over at tjene penge…
 

Belugi sælger sexlegetøj og wellness produkter. Herunder glidecremer, massageolier, rosenblade til en romantisk aften, kondomer, femidom, bækkenbundskugler, vibratorer. 
 

Det fungerer sådan, at din hjemmeside linker til Belugi, som står for at tage imod ordren, håndtere betalingen, pakning og forsendelse til kunden. Det eneste du skal gøre er at modtage ca. 23% af salget.
Du kan enten vælge den mest enkle løsning, hvor du bare har et eller flere bannere på din side, som linker til Belugi som står for salget, eller du kan etablere en webshop på din side, hvor kunden kan se alle produkterne, som om det er dig der har en webshop. Det er så først når kunden vil købe produktet, at det er Belugis betalingsside der kommer frem.
 
Vi bruger bureauet Artefact, som står for alt det tekniske, når du skal i gang med at sælge vores varer fra din hjemmeside.
Det er også dem, som sørger for at du får udbetalt din del af salget.
 

Sådan bliver du publisher hos Artefact
 

Når du opretter dig som publisher, får du en dedikeret kontaktperson, som kan hjælpe dig med at sætte linket op, og svare på alle dine spørgsmål. 

Du kan oprette dig som publisher, ved at følge nedenstående link: https://netboosteraffiliate.com/da/Publisher/Newpublisher/ 
Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte én af Artefacts publisher managers:

Benjamin Bracht   M: 5086 5201  Benjamin.bracht@artefact.com 

Sebastian. M: 2530 7038    sardemann@artefact.com