Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

100% prismatch

- Altid Nordens laveste priser, med garanti!

Alle priser på www.belugi.dk/se/no/fi er naturligvis inklusiv moms og alle afgifter. Den endelige pris kan være lavere end oplyst ved bestillingen, men aldrig højere end oplyst ved bestillingen. Dette skyldes vores Prismatch.

Vi korrigerer løbende priserne i forhold til vores konkurrenter, således at vores kunder, altid er sikre på, at købe til markedets laveste priser. 

Prismatch er gældende indenfor det land, hvor varen skal sendes til. Dvs. hvis varen skal sendes til en postadresse i Danmark, tilbyder vi at du kan købe enhver vare til samme eller lavere pris, end i alle andre webshops i Danmark. Hvis varen skal sendes til en postadresse i Sverige, tilbyder vi, at du kan købe varen til samme eller lavere pris, end i alle andre webshops i Sverige. Hvis varen skal sendes til en postadresse i Norge tilbyder vi, at du kan købe enhver vare til samme eller lavere pris, end i alle andre webshops i Norge. Og hvis varen skal sendes til en postadresse i Finland til vi, at du kan købe varen til samme eller lavere pris, end i alle andre webshops i Finland. 

Hvis du erfarer, at en anden webshop har en lavere pris end Belugi A/S, bliver vi rigtig glade for, at du meddeler os dette på [email protected] sammen med dokumentation, f.eks. screen dump eller en web adresse/URL adresse. Derefter vil vi straks nedsætte varen til samme eller lavere pris end vores konkurrenter, og derefter kan du gennemføre dit køb på www.belugi.dk/se/no/fi.  

VIGTIGT: For Prismatch gælder følgende

-    Varen må ikke være en del af et køtilbud, åbningstilbud, ophørssalg, udsalg el. lign.
-    Varen skal være på lager i den pågældende webshop
-    Varen må ikke være på tilbud i den pågældende webshop - ofte vælger vi dog at nedsætte varen til samme eller lavere pris.
-    Varens pris skal være inklusive forsendelse

Priserne på www.belugi.dk/se/no/fi opdateres løbende.

Pakningen af dine varer er gratis.