Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
01.december 2019

Varme gaver til hende

Måske varmer din næste gave lidt ekstra...

Forkælelse varmer - Overraskelser varmer også - Sex varmer rigtig meget.

Måske skal gaven ligge på gavebordet, komme uventet med posten, eller måske skal den mærkes før den ses, en sen aften.​

Skal det være den primære gave? eller er du måske på udkig efter en lille tillægsgave, der ikke sprænger budgettet?

Massage og velvære

Der findes næsten ingen mennesker, som ikke kan lide at blive masseret, eller røre ved en de holder af.
​Så hvis du skal finde en gave til din onkel, teenagedatter eller oldemor, så er en lækker massageolie altid et hit. Du kan måske endda give gaven, sammen med en god rygmassage, givet af dig. Massage typer som tantra massage kan være starten på en hed aften. Her kan yoga hjælpe med de rigtige øvelser, så man bliver mere smidig til en fræk aften i godt selskab.

Prøv for eksempel et massagelys fra Touché. Lyset tændes, som et almindeligt stearinlys. Lyset er dog ikke lavet af stearin, men af en olie. Når varmen har smeltet den duftende olie, kan den hældes på huden, og bruges til at massere med.

Se alle vores massagelys HER

 

Hvis gaven gerne må indeholde lidt flere erotiske undertoner, hvor den stadig godt kan blive åbnet i alles påsyn, kan du vælge en bodypaint eller et 'Love Bath'

Det Canadiske mærke Shunga, har et bredt udvalg af virkelig lækre og innovative produkter.
​Produkterne bliver alle leveret i en smuk og eksklusiv emballage, der udgør en flot og lækker gave.
​For eksempel et 'Love bath', der er en helt særlig karbads-oplevelse. Et pulver drysses i badevandet, og vandet forvandles til duftende gelekugler. Når man er omsluttet af gele-badet, føles hver eneste lille bevægelse som et kærtegn mod huden.

Se alle Shunga produkter HER

Massagelys fra Touché
Køb den her

 

Love Bath fra Shunga
​Køb det HER

 

I den prisvenlige ende, findes mærket Dona, der på trods af den lave pris, leverer lækre produkter til romantiske stunder.
​For eksempel laver Dona, rosenblade i stof, som kan sætte prikken over i'et i ethvert romantisk set up.
​Rosenbladene kan bruges igen og igen, og kan endda vaskes, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du kan også finde bodypaint, spiselig massageolie, almindelig massageolie, shave-gel, finvaskemiddel til dit fineste lingerie, og meget andet i Donas sortiment.

En god gave til næsten hvem som helst, kunne for eksempel være et udvalg af forskellige massageolier. Udvalget kan give anledning til gode, intime stunder, der kan varieres, alt efter hvilken duft der bruges.

Se alle Dona produkter HER

Rosenblade i stof 79,-
Køb dem HER


3 forskellige olier 109,-
Køb den HER


Klitorisstimulator

Det var en revolution, da Womanizer kom på markedet, med en helt ny måde at stimulere klitoris på. Teknologien består i, at det er trykbølger der stimulerer, i stedet for den almindelige vibrator. Efterfølgende, har mange andre firmaer fulgt trop, med trykbølge-stimulationen, eller andre, lignende teknologier.

Kvinder i hele verden, har oplevet den nye teknologi, som en hel revolution for deres sexliv, så det er ikke uden grund, at produkterne har solgt i millionvis.

Så hvis du gerne vil give din kæreste, eller en medsøster en masse nydelse, og nye seksuelle oplevelser, skulle du måske overveje en klitorisstimulator.

Womanizer modellerne, er utrolig lækre i designet, og stadig den mest eksklusive produktlinje på markedet. Men produkterne fra Satisfyer, er kommet rigtig godt med, og kan byde på en række produkter til mere overkommelige priser.

Se alle satisfyer produkterne HER

 

Den mest kendte model er Satisfyer Pro 2. En anden, og meget anmelderrost model, er Satisfyer Pro Deluxe, der har facon som en smuk strandsten. Funktionen er den samme, som i de andre modeller, men den flade form gør, at den bare kan ligge på venusbjerget, uden at der skal holdes noget sted.
Når den ligger der, vil den, ud over stimulationen af selve klitoris-spidsen, også vibrere ned mod venusbjerget.

Herudover har det svenske luksusmærke LELO også lavet en stimulator, som hedder SONA. SONA kommer i en udgave, hvor styrken af stimulationen automatisk er tilpasset, hvor hårdt du trykker på stimulatoren. Denne udgave hedder SONA Cruise.

 

 

 Womanizer
Se HER

 

Satisfyer Pro Deluxe
Køb den HER

 


LELO Sona 489,-
Køb den HER

Lingerie til hyggestunderne

Hos Belugi.dk har vi et stort udvalg af strømper, trusser og alt muligt andet.

Vores selvsiddende strømper fra Dreamgirl, er smukke og i en lækker kvalitet. Og til vores lave priser, kan alle være med. Prøv for eksempel vores Ambrose strømpe til kun 59,- pr. par. Strømperne har en flot blondekant øverst, og kommer både i en almindelig One Size og i en ekstra stor Queen Size. Og så fås den i mange forskellige farver.

Se alle vores selvsiddende strømper HER

 

Det nyeste mærke vi har inkluderet i Belugis udvalg af lingerie, hedder Noir Handmade. Alt er sort, og de fleste produkter er i skinnende wet look materialer, kombineret med blonder. Det fede ved tøjet fra Noir Handmade er, at man selv kan bestemme om det skal være meget frækt, eller om udtrykket skal blødes lidt op, ved at sammensætte de enkelte stykker tøj, med mere neutral påklædning.

Den sorte blondekjole, kan være mega fræk, hvis der ikke er noget under den. Men den kan også sagtens gøre sig til svigermors fødselsdag, hvis der lige tages en sort underkjole på indenunder.

Alle produkterne fra Noir Handmade, er i en rigtig lækker kvalitet, og kan bruges til hverdag og fest, og til når det skal være ekstra frækt. Pasformen gør sig rigtig godt, uanset hvilken størrelse du bruger. Alle modeller går op til str. 3XL, og nogle til 6XL

Se hele vores udvalg fra Noir Handmade HER

Opdateret: 16. december 2019

 


Ambrose Strømper 59,-
Køb dem HER

 


Blondekjole str.S - 6XL
Køb den HER

 

 

 

 

 

   
   

 

 


Skrevet af:
Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop