Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
18.oktober 2020

Stor guide: Elektro sex

Guide til elektrosex

Hvis man har fulgt en smule med i hvad der rør sig i de mere hardcore miljøer indenfor sex, så vil man helt sikkert også have opdaget at flere og flere danskere er begyndt at lege med elektrosex. Det er en sextype, der byder på alt lige fra smerte, nydelse, sadisme og masochisme. Det er en, for mange, ekstrem sextype, som måske kræver, at man lige sætter sig grundigt ind i sagerne. Men når man først har læst lidt om det og fået afkræftet nogle myter, så vil man opdage at elektrosex faktisk kan være utroligt frækt.

Sådan har man elektrosex #1Hvis du er interesseret i elektrisk nydelse, der kan levere chokerende resultatet hver eneste gang, så skal du prøve kræfter med electrosex. Som nævnt har du helt sikker hørt om det og det har da helt sikkert gjort dig nysgerrig, så derfor er har du fundet denne guide til elektrosex. Her vil vi forsøge at give dig et lille overblik over hvad electrosex er og hvorfor det kan være så fantastisk frækt. Det er et spændende nyt eventyr, der venter forude og vi vil gerne sikre, at du bevæger dig ud på denne sti på den mest sikre og optimale måde. Så uanset om du gerne vil skrue op for strømmen under sex eller se gnisterne flyve i intense BDSM lege, så er dette guiden til dig.

Som du sikkert er klar over, så består menneskekroppen primært af vand og derfor er det også naturligt, at vores kroppe er gode til at lede elektricitet. Når strømmen løber gennem kroppen, vil ens nerveender reagere og mærke en summen eller kilden. Det kan både gøre ondt, men også føles pirrende på en ganske unik måde. Denne type sexleg giver vanvittigt interessante fornemmelser, der kan være både orgasmiske og euforiske. Men der er også noget for sadisterne blandt jer. Selvom elektrosex ikke nødvendigvis handler om smerte som sådan, så kan vi godt love, at det stadig kan gøre nas. Så der er noget for enhver.

Hvordan har man elektrosex?

Sådan har man elektrosex guide Electrosex er en ganske ufarlig og overraskende behagelig form for stimulans af kønsorganerne og andre erogene zoner på ens krop. Det sker ved at man anvender en begrænser og kontrolleret elektrisk energi. Uanset om du anvender et stykke elektrisk sexlegetøj eller en af de mere avancerede apparater med selvklæbende elektroder, så kan så kan du nyde fornemmelsen af elektricitet, der passerer gennem dine nerveceller og skaber en intens følelse, der kan minde om vibrationer. Et godt eksempel er ElectraStim, der har specialiseret sig i elektrosex. ElectraStim har udviklet flere forskellige stimulator kit (ElectraStim Flick Stimulator), der har til formål at generere præcis den rette mængde watt og volt, til at det kan føles pirrende helt op til smertefuldt. Men uden at det er farligt! ElectraStim Flick Stimulator er så og sige, den basisenhed du har behov for, for at lede strømmen til de øvrige produkter. Du kan så vælge forskellige typer produkter, der passer til ElectraStim Flick Stimulator - alt indenfor dildoer, buttplugs, masturbatorer, penisringe, brystvorte stimulering og meget mere. Se hele sortimentet her: ElectraStim.

Men før man kaster sig ud i en investering på minimum kr. 1.000 - 2.000 kan man også vælge at prøve et par produkter, som er batteridrevne og således ikke har så meget "kraft" at de kan tilføre decideret smerte. Verdens største producent indenfor sexlegetøj, Pipedream, har udviklet en speciel serie indenfor elektrosex, som netop er henvendt til dem, der gerne vil prøve denne form for stimulation, men ikke nødvendigvis vil have smerte til at starte med. De kalder denne serie for Fetish Fantasy Series Shock Therapy.  

trusser til elektrosexI Fetish Fantasy Shock Therapy kan man prøve G-strengtrusser med indbygget elektrovibrator og fjernbetjening, finger vibrator med små stød, elektrohåndjern, elektro skridtbeskytter og meget mere. Se hele udvalget her: Fetish Fantasy Series Shock Therapy

Når man ser på de mange forskellige typer af elektrosexlegetøj, så kan man godt blive en smule overvældet, men slå bare koldt vand i blodet, for princippet er ofte det samme. De fungerer på samme måde, hvor en elektroboks leverer bølger af elektricitet, som ikke er kraftigere end at de er ufarlige for menneskekroppen. Disse bølger af elektricitet ledes gennem elektroderne, som du placerer på din krop eller gennem forskellige stykker sexlegetøj, der er specielt designet til formålet.

Det er meget muligt at du sidder og tænker: ”Jeg skal dæleme ikke nyde noget af at sætte strøm til mit lem eller min vagina.” eller måske ”Smerte under sex? Nej tak”. Men som nævnt tidligere, så har electrosex og smerte ikke nødvendigvis noget med hinanden at gøre. Det er ikke som sådan sadisme og masochisme, der er de centrale elementer i denne form for sex. På de lavere indstillinger, vil du ofte næppe føle det mindste ubehag, men derimod en let og næsten umærkelig summen i kroppen, og det er altså noget, der kan føles rigtigt lækkert.

dildo elektrosexNår man så har vænnet sig til denne summen og begynder at blive lidt mere modig kan man skrue op for strømmen, hvilket naturligvis vil øge fornemmelsen. Den lette summen bliver mere intens og kan føles som prikken. Det kan minde om en meget kraftig vibrator og efterhånden som man bliver rigtigt ophidser vil man opleve hvordan selve stimulansen føles mere intens og fast. Som om noget trænger dybt ind i kroppen på en. Man kan på de højere niveauer opleve muskelsammentrækninger, hvilket føles helt unikt og det er en del af glæden ved elektrosex.

Når man så er klar til en smule smerte kan man skrue yderligere op for spændingen, og her vil man for alvor begynde at opleve valuta for pengene. Den gennemtrængende og intense nydelse vil begynde at grænse op til let smerte. Det kan for nogen føles som om det svider en smule, men hvis man kan lide den slags, vil det blot tilføre en smule mere intensitet til jeres leg. Kan man lide fornemmelsen, så skru endelig mere op, for apparatet er helt sikkert at bruge.

Det skal dog siges, at man altid bør begynde forsigtigt, især hvis man er nybegynder med electrosex. Det er trodsalt elektricitet man leger med og det kræver en stor del ansvarlighed fra begge parter. Så begynd på en lav indstilling og det gælder i endnu højere grad, hvis det er et stykke legetøj, der skal indføres i vagina eller anus. Det gælder også selvom man er erfaren, da man ellers kan risikere at opleve utilsigtet ubehag. Sikkerhed og nydelse frem for alt.

Hvordan kommer man i gang med elektrosex?

Hvis man er nybegynder, vil vi hos Belugi anbefale at man starter i det små og ikke kaster sig ud i det helt vilde lige fra begyndelsen. Man behøver kun en lille håndfuld ting for at komme godt i gang med electrosex og det vigtigste element er hovedstrømkilden, der kan lede elektricitet ud i det medfølgende tilbehør. Vi kan derfor anbefale at man starter med et all-in-one sæt, som f.eks. ElectraStim – Flick Stimulator pac, som du naturligvis kan finde hos Belugi. Dette sæt henvender sig til begyndere såvel som erfarne og indeholder alt hvad man skal bruge for at komme godt i gang med elektrosex. Vigtigst af alt, så får man selve den Flick Stimulator, som sørger for, at det ikke er farligt at lege med det tilhørende sexlegetøj. Når man så prøvet kræfter med begyndersættet et stykke tid kan man som før nævnt overveje, om man vil have noget lækkert tilbehør, der kan gøre legen endnu bedre.

elektrosex buttplugSelve strømforsyningen kan levere strøm til en lang række forskellige typer tilbehør, såsom elektroder, dildoer, buttplugs og meget mere. Der findes næppe nogen typer sexlegetøj i dag, der ikke har en elektrisk pendant. Du kan sågar få piske, paddles og andet BDSM-grej, der kan give et lille elektrisk stød. Så kom ikke og sig, at der ikke er noget for enhver smag.

Det er altså ikke spor svært at komme i gang med elektrosex længere, men det er naturligvis vigtigt, at man husker på, at alle er forskellige. Hvor den ene måske vil nyde fornemmelsen af elektriske bølger, vil den anden måske hade fornemmelsen. Det er derfor meget vigtigt, at man kommunikerer undervejs og starter meget forsigtigt. Eksperimenter med de laveste indstillinger før I kaster jer ud i de mere intense lege. Det gælder også for de erfarne, for selvom du er erfaren, er det ikke sikkert at din sexpartner er. Alle skal have en god oplevelse med elektrosex.

Hvorfor skal du prøve elektrosex?

Er du ikke helt overbevist om at elektrosex er noget for dig endnu? Det bebrejder vi dig ikke, for der er noget ekstremt og grænseoverskridende over at skulle sætte elektroder på sin krop og tænde for strømmen. Men det er virkelig en lækker fornemmelse og herunder opremser vi en række grunde til, at du også bør tage springer og prøve electrosex.

Oplev orgasmisk perfektion på kort tid

Når det kommer til at levere den mest perfekte og kraftfulde orgasme, vil elektrosex virkelig være din nye bedste ven. Den helt unikke fornemmelse vil give dig langt kraftigere orgasmer, hvis varighed overstiger det du er vant til med mere regulære metoder. Du kan altså opleve de mest intense orgasmer, der ikke alene er voldsommere, men som også varer længere. Den helt unikke teknik, der sammentrækker dine muskler vil fremkalde så megen seksuel nydelse, at du vil være på klimaksets rand på ganske få sekunder. Det er en ganske overlegen stimulans, som du oplever indefra og ud, og når du kommer, vil du komme voldsommere end nogensinde før. Kan man ønske sig mere? Hvis vi kun skulle komme med én grund til at prøve elektrosex, så lad dette være grunden.

Elektrosex udvisker grænsen mellem smerte og nydelse

elektrosex dildoSelvom du ikke normalt er til smerte under sex eller BDSM i dets klassiske form, så er der stadig meget at kommer efter med elektrosex, da det kan skabe en helt ny og unik forbindelse mellem smerte og nydelse i din bevidsthed. Selvom man ikke er i nogen fare under elektrosex, så vil din krop reagere som om du var. Det betyder at kroppen frigiver en masse adrenalin og øger blodtilførslen til det påvirkede område, som i dette tilfælde er kønsdelene. Mens det sker, vil den øgede blodtilførsel gøre området mere følsomt, hvilket vil narre kroppen til at opfatte stimulansen som nydelse fremfor smerte. Det går altså ud på at narre din krop, så der skabes en forbindelse mellem smerte og nydelse. Hvis det lyder for godt til at være sandt, bør du prøve selv og opleve hvad vi mener. Du vil ikke fortryde det.

Stimulans der virkelig ”går dig på nerverne”

Når du første gang dyrker elektrosex vil du opdage, at der er en masse enestående nye fornemmelser, hvisl lige du aldrig har kendt før. Der er masser af nerver i de nedre regioner, faktisk flere end noget andet sted i kroppen, så det er ikke så underligt at man er meget følsom dernede. I modsætning til almindeligt sexlegetøj, der blot penetrerer, vibrerer, roterer eller puster, anvender elektrisk sexlegetøj nøje afmålte elektriske impulser, der stimulerer dine nerveende direkte. Hvordan dette føles, afhænger af hvilket indstillinger man anvender, men du kan være helt sikker på, at du vil opleve en tilfredsstillelse som aldrig nogensinde før. Så vær ikke nervøs, men prøv electrosex.

 

Giv kontrollen fra dig

Når det kommer til elektrosex, så bliver det kun bedre, hvis man tør give kontrollen fra sig og lade sin partner styre slagets gang. Det er noget, som vil kunne bringe jer endnu tættere sammen og gøre jeres forhold endnu stærkere, for det et symbol på ultimativ tillid. Så ikke alene udviser du din partner den ultimative tillid ved at underkaste dig, men det er også enormt pirrende at opleve sin partner i en rolle, som man måske ikke er vant til. Det kan faktisk få dig til at se på din partner i et helt nyt lys. At skubbe sine grænser, men aldrig overskride dem er pirrende. At dele nye oplevelser og eksperimentere sammen er en stensikker måde at styrke jeres forhold på og med elektrosex er der en oplagt mulighed for at prøve dette.

elektrosex buttplugElektrosex er frækt på en måde, som man ikke kan forestille sig før man har prøvet det, og når man først er gået i gang, vil man opdage at der er masser af måder at nyde det på. Det kan, som tidligere nævnt, være både smertefuldt men samtidig vidunderligt. I beslutter selv om det blot skal være fræk pirren eller rendyrket sadisme, for electrosex kan levere varen uanset hvad. Stimuler blidt din partner med lave indstillinger eller lade dem mærke en elektrisk paddle, der kan tilføre både blid og hård dominans. Måske er det på tide med en længerevarende session, der virkelig presser både krop og sind. Det er op til jer og så længe i leger ansvarligt vil i få en vidunderlig oplevelse. Efterhånden som I leger, vil følsomheden stige og dermed også nydelsen, hvilket kan lede til det bedste orgasmer nogensinde.

Du vil altid vende tilbage til elektrosex

Der er mange, der aldrig får prøvet elektrosex og det synes vi, er en skam. For når man først har prøvet den helt unikke fornemmelse, de vilde orgasmer og den helt specielle forbindelse mellem smerte og nydelse, så vil man med garanti vende tilbage efter mere. Kroppen frigiver en masse endorfiner under elektrosex, hvilket føler så vidunderligt, at det halve kunne være nok. Det er næsten til at blive afhængig af.

Hvis du er blevet fristet af electrosex og gerne selv vil tage de første spæde skridt, så er du kommet til det helt rette sted. Belugi har alt hvad hjertet kunne begære af elektrisk sexlegetøj til både nybegyndere og erfarne brugere. Se vores udvalg og find det, der passer til dig. Så kan du snart opleve orgasmer, som du aldrig have drømt om og vi er sikre på, at det er noget, der vil kunne bringe dig tættere sammen med din partner. Så hvad venter du på?

ADVARSEL:

For en god ordens skyld vil vi gerne advare mod at eksperimentere med elektrosex hvis:

– du har hjerteproblemer eller pacemaker

– du er gravid

– føler dig tvunget til det af din partner - det er tilladt at sige fra. Både før og under legen!

– du har irriteret hud

Derudover anbefaler vi, at der er slukket for strømmen, når du indsætter eller sætter elektrotilbehøret på kroppen. Derefter kan du tænde for strømmen og gå roligt frem. 

Denne artikel kan også læses på

Norsk: Stor guide elektro sex 


Skrevet af:
Gæsteskribent, Mark Skaarup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop