Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
30.april 2020

Tag på en fræk skovtur

Tag på en fræk skovtur i forårssolen

Foråret er over os, og hele naturen kammer over af lyst – inklusive os! Fuglene danser parringsdans, insekterne sværmer, blomsterne gør sig til for bierne og solen varmer vores blod. Foråret er impulsernes og mulighedernes årstid, hvor vi får lyst til at lege og eksperimentere. Det kan ske hjemme i soveværelset, i den lokale swingerklub eller – og det kigger vi nærmere på her – ude i det fri!


Forår er narko for hjernen

Solens tilbagekomst gør noget helt særligt ved vores hjerner, specielt heroppe nordpå, hvor forskellen i antallet af soltimer er ret ekstrem. De mange ekstra lyse timer nedsætter vores hjerners produktion af stoffet melatonin – kroppens indbyggede sovepille, der gør os søvnige om vinteren. Til gengæld påvirker lyset hjernen til at frigive mere serotonin, lykke-stoffet der gør os positive, giver os overskud og i høj grad påvirker vores libido.

Fordi serotonin-overskuddet får os til at tænke positivt, har vi en tilbøjelighed til at være mere risikovillige i foråret. Kombinationen af overstadig kådhed, risikovillighed og godt vejr giver os naturligt lyst til at tage på skovture, der er lidt frækkere end sædvanligt. Universitetet i Tromsø offentliggjorde en undersøgelse i 2012, hvori et hold af biologer påviser at særligt kvinder bliver ekstra liderlige i foråret. Da kvinder ofte er mere eventyrlystne end mænd, når det kommer til sex, er her en oplagt mulighed for at give din partner en rigtig dejlig, fræk overraskelse.
 

Kend terrænet

Selvfølgelig er det nok de færreste der har lyst til at kaste sig ud i akten et alt for offentligt sted. Omvendt er noget af det pirrende ved sex i det fri, at I måske bliver opdaget. Det gælder derfor om at finde et sted der giver mulighed for at være lidt diskrete. Afhængigt af jeres gemyt, kan I også lede efter et sted hvor I hurtigt kan søge i skjul i en bygning, hvis der dukker nogen op. Hvis I kører til stedet i bil, kan I prøve at finde et sted med en afsondret parkeringsplads, så I kan bruge bilen til at knalde på, eller gemme jer I den, hvis det bliver nødvendigt.

Google Maps er et fantastisk værktøj, når man skal spejde efter gode steder til udendørs sex. Med satellit-funktionen og Street View kan du zoome ind og se hvordan området rent faktisk ser ud. Du skal dog være opmærksom på at billederne nogle gange er forældede, så det er en god idé at finde en liste af potentielle steder på Maps, og derefter undersøge dem selv, inden du inviterer damen på udflugt.

Nogle steder er klart bedre end andre. Skove er det bedste, for her er ly for både vejr og mennesker. Strande er en blandet fornøjelse. Det er nemt at finde en isoleret strand på Danmarks næsten 7500 kilometer kystlinje, og her kan man virkelig tale om at elske under åben himmel. Men det blæser og medmindre man har et meget stort håndklæde med, bliver sand hurtigt er irritationsmoment. Urbane omgivelser giver den største risiko for at blive opdaget, men har også flest gode gemmesteder. Parker, byggetomter og den slags er selvfølgelig også lettere at komme til og fra for langt de fleste.


Hvad siger loven?

Netop sex under åben himmel i byerne kan være på kant med loven. Bemærk at jeg skrev kan. Det er den såkaldte Ordensbekendtgørelse der bestemmer om man må knalde i det fri eller ej, og det er en af de love der tolkes efter omstændighederne. I bekendtgørelsens §3, stk. 2 hedder det at: ”Det er forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.” Loven gælder alle områder der kan betegnes som veje eller andre steder hvor der er almindelig adgang.

Det lyder jo umiddelbart som et totalforbud mod sex i det fri, men flere jurister har tolket det således, at I ikke bryder loven, hvis I ikke kan ses fra vejen, og i øvrigt sikrer jer at I ikke overlagt forulemper nogen. Sagt med andre ord er det et spørgsmål fra sag til sag, om I bryder loven eller ej. Teoretisk set bryder I den ikke, hvis I nyder en hyrdetime i en lysning i skoven, og en tilfældig vandrer kommer forbi og ser jer, uden at blive forarget. I skrivende stund straffes brud på ovennævnte paragraf med en bøde på tusind kroner.


Tag legetøjet med udenfor

Der er rig mulighed for at gøre den frække skovtur ekstra fræk, ved at tage sexlegetøj med. Jeg har placeret en liste over de varer jeg personligt anbefaler nederst i artiklen.

Allerede hjemmefra kan du pifte stemningen op med et såkaldt vibratoræg. Et vibratoræg er en kort, men bred vibrator, formet så den sætter sig i spænd og let holdes på plads af din partners trusser. Du kan fjernstyre ægget, og på den måde tænde og slukke for det, og skrue op og ned for vibrationernes voldsomhed. Du må ikke betjene et æg mens du fører en bil, men det er også langt mere tilfredsstillende at bruge dem i offentlig transport, hvor du kan nyde synes af din partner der vrider sig, men skal prøve at skjule det.

En anden mulighed er at medbringe en bulletvibrator. Disse er små, enhåndsbetjente vibratorer, der let passer ned i en håndtaske eller en jakkelomme. De er generelt støjsvage, så de ikke overdøver naturen eller tiltrækker uønsket opmærksomhed. Din partner kan lege med sig selv på køreturen, mens du er tvunget til at koncentrere dig om vejen, eller hun kan lave et lækkert live-show for dig på skovturstæppet, når I når frem. Du kan selvfølgelig også selv bistå hende med vibratoren.

Alle mænd ved at pikken nogle gange lever sit eget liv. Det er en god idé at være forberedt på, at de uvante omgivelser som du ikke har helt kontrol over, og risikoen for at blive opdaget, påvirker din evne til at bevare en erektion. Her kan en pikring gøre underværker, men brug kun en ring du er fortrolig med i forvejen.


Skal det være kinky?

Der er allerede mange ting på spil i udendørssex, der er mere kinky end gennemsnittet. Hvorfor ikke tage skridtet videre og gøre oplevelsen til et virkeligt sexeventyr? Dominans og bondage er nogle af de ting I kan lege med. En god ting ved skoven er, at den er fuld af træer. Stammer, grene og sågar kampesten kan betragtes som en næsten endeløs række af muligheder for at tøjre din partner eller selv lade dig binde op. Der er noget vidunderligt primitivt, nærmest dyrisk, over udendørs bindelege. Fantasien springer i alle de rigtige retninger.

Hører din partner til de mere verbale er det en god idé at lukke munden på hende med en ballgag, så hele skoven ikke kan høre jer. Slagredskaber, hvis man kan lide at give eller få smæk, er som regel lidt uhåndterlige at slæbe med ud i naturen og larmer for meget, så her vil jeg anbefale at du bruger dine hænder eller måske en svirpende gren fra skoven, hvis din partner er med på den.
Nogle ting er det klart bedst at holde indenfor. Eksempelvis alt det der kræver store mængder af glidecreme eller generelt sviner, og alt der har med elektrosex at gøre. Mange lædervarer har det også bedst indendørs.


Vær beredt!

Man kan ikke gardere sig imod alt. Det bedste du kan gøre er, at forberede dig praktisk og mentalt på lidt af hvert, hvis I tager hyggen med ud i det fri. Medbring altid en pakke vådservietter og en plasticpose til at samle dem og eventuelle kondomer ind i bagefter. Husk et tæppe til at ligge på, gerne med termounderside, hvis det er tidligt på foråret. Skulle det begynde at regne, endda storme og tordne og stå ned i stænger, så nyd det. At knalde som vilddyr under en stormsort himmel, er det tætteste det moderne menneske kommer på naturen. Men husk at tage et par håndklæder med til når civilisationen kalder. En flaske vand og en lille snack er heller ikke en dårlig idé. Husk spejdernes motto: ”Vær beredt!”

God tur i det grønne!


Anbefalet legetøj

 

Vibratoræg

Til turen i bussen anbefaler jeg et vibratoræg fra Adrian Lastic. Fjernbetjeningen virker på op til 20 meters afstand.


Bulletvibrator

Denne lille perle fra det hæderkronede firma, Rocks Off, er verdens bedst sælgende bulletvibrator, og det er med god grund. Den er diskret, men kraftfuld, og holder batteri i lang tid.
 


Pikringe

Smag og behag er forskellig, og jeg anbefaler derfor to løsninger her, begge dele fra Colt. Den ene, som jeg selv foretrækker, er en strap – en slags halsbånd til din pik, som du kan justere med trykknapper. Det giver dig mulighed for at knappe dig ud af den i en fart, hvis den begynder at nive. Alternativt kan du bruge silikoneringe, der virker som bløde elastikker og strammer lidt mere til.


Manchetter til bondage

Jeg har valgt at anbefale et sæt kunststof-manchetter med velcrolukning fra Ouch!. Det er normalt ikke min smag, men til udendørs brug er de helt perfekte. Materialet tåler snavs og hårdhændet behandling, der er ingen nøgler der kan forsvinde i skovbunden, og velcroen er hurtig at åbne og lukke, hvis man pludselig vil væk i en fart. Jeg foreslår at man skifter de medfølgende karabinhager ud med brandmandshager og bruger plastikkæde fra et byggemarked sammen med manchetterne. Plastikkæde koster 30-40 kr. meteren, det rasler og støjer ikke, som stålkæder gør, og du skal ikke til at binde bøvlede knuder op, hvis I får travlt, som tilfældet er med reb.
 


Ballgag

Der er en grund til at klassikere har klassikerstatus. For eksempel vores traditionelle rød-sorte ballgag fra Fetich Fantasy. Den er simpelthen bare lækker!
 
 

Skrevet af:
Martin Schjönning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop