Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
08.april 2020

Sådan finder du den perfekte strapon til dit sexliv

Strap on test

Mange par vælger en strapon, når de vil have ekstra spænding i soveværelset. Der er dog så mange muligheder indenfor strapon-verdenen, at det kan virke forvirrende. Derfor kan du her læse en guide til, hvordan du finder og bruger en strapon på den bedste måde.

Hvordan kommer man igang med at bruge strapon?

Før man går ud og køber en strapon dildo, skal man beslutte sig for, om den skal være med eller uden harness, altså seletøj. Hvis den er med, spændes dildoen rundt om livet med en rem, og kan let tages af og på. Denne er god til nybegyndere, som prøver kræfter med strapon-sex for første gang. Strapons med seletøj har dog den ulempe, at giveren ofte ikke stimuleres så meget som modtageren, da giveren ikke penetreres.

Hvis dildoen derimod er uden bælte eller rem, stimuleres giveren også af legetøjet under akten. En strapon uden seletøj føres nemlig op i kvindens skede og holdes fast med bækkenbundsmusklerne. Denne type er henvendt til øvede strapon-brugere, da den er besværlig at bruge, men giver omvendt også større gensidig nydelse til parret.

Find det mest optimale seletøj

Der er mange muligheder, når man vil prøve strapon-sex. Du kan både finde færdige sæt med både rem og dildo, samt købe rem og dildo hver for sig, så strapon’en får den størrelse, form og farve, du ønsker.

Der findes både billige og dyre remme. Der kan være stor forskel i kvaliteten og detaljegraden af de to, eksempelvis kan en være polstret med store stropper, mens en anden har smalle stropper uden polstring. Hvis man ønsker at krydre sexlivet og fordoble nydelsen, kan man købe seletøj med plads til to dildoer, så strapon’en kan penetrere dobbelt.

Sådan finder du din dildo

Når det kommer til nydelse, er remmen ikke det vigtigste, men derimod dildoen, der fastsættes til remmen. Det er dildoen, der føres op i modtageren, så form og størrelse er afgørende for, hvordan oplevelsen bliver.

For nybegyndere som ønsker at eksperimentere med analsex, anbefales det at starte ud med en lille dildo, eksempelvis Real Rock 15 cm. Hvis I derimod er erfarne strapon-brugere, kan man bruge store dildoer som Deluxe Silikone Strap on 25 cm for optimal fylde og nydelse.

Hvad er godt at vide om strapon-sex?

Før nybegyndere bruger strapon-dildoerne, der typisk er lavet af PVC eller silikone, er det vigtigt at bruge en glidecreme. Det vil gøre penetreringen mere behagelig for begge parter - især hvis man bruger en større dildo.

Hvis du og din partner ikke ønsker at bruge store dildoer, men gerne vil have den maksimale nydelse ud af et stykke sexlegetøj, kan I vælge strapons med vibrator. Her får begge parter nydelse, da modtageren udover penetreringen også blive stimuleret af vibrationerne fra dildoen. Vibratoren kan både sidde i selve dildoen, men også i seletøjet, der spændes mod giverens underliv, som så også stimuleres under akten.

Hvad er godt at vide, inden man shopper sexlegetøj?

Det seletøj man køber til strap ons, er typisk udstyret med en såkaldt O-ring. Den sidder forrest på bæltet og sørger for at holde dildoen på plads under samleje. Derfor er det også vigtigt at vide hvilken størrelse dildo man vil bruge, før man køber bæltet. O-ring, bælte og dildo skal gerne passe sammen.

Tre gode råd når du køber strapon-sexlegetøj:

  1. Køb en sele der er lavet af et behageligt materiale - gerne læder eller nylon. Den skal kunne tilpasses og spændes helt tæt, så du har kontrol over din strapon-dildo.

  2. Når I beslutter jer for at prøve strapon-sex, bør den af jer, som er modtageren, udvælge dildoen. Det er modtageren, som penetreres, så derfor har personen måske præferencer i forhold til form, farve og størrelse. Modsat bør giveren bestemme, hvilket seletøj der bruges, da giveren skal have det på.

  3. Vær helt sikker på, at dildoen er lavet af et sikkert materiale, oftest silikone som nævnt ovenfor. Hvis materialet er af lav kvalitet, kan det udlede kemiske stoffer som ftalater, der kan være skadelige, når de kommer ind i kroppen. Læs mere om sikkerheden, når man vælger sexlegetøj her.


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop