Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
03.april 2019

Sådan bruger du en gagball

Har du nogensinde prøvet en gagball? Det er forbløffende, hvordan et så lille redskab kan give så stor en nydelse. Gagballs er en klassiker inden for de fleste former for BDSM og rough sex. En gagball er en lille kugle, man kan tage i munden (eller give sin partner i munden) under sex.

Er du blevet tændt på idéen om en gagball? Så får du her en guide til, hvordan I bruger en gagball sikkert - og så den giver dig og din partner al den nydelse, I fortjener.

Hvad er en gagball?

En gagball er en lille kugle, man kan tage i munden (eller give sin partner i munden) under sex. Den kan grundlæggende fungere på to måder: den kan fylde munden, eller den kan tvinge munden åben.

Inden for de to funktioner findes der mange forskellige gagballs. Nogle er en lille kugle, som spændes fast, og som bæreren kan bide i. Andre er en metalring, der holder munden åben, mens andre igen er kroge, som sættes fast i mundvigene. Kroge som på den måde kontrollerer mundens åbenhed og ens evne til at tale eller kontrollere sit savl.

At bruge en gagball i sit sexliv kan være forbundet med at lege med kontrol og magt - læs mere her. Den kan også bruges til ydmygelse og straf. Nogle tænder på den lyd, en gagget person laver når de forsøger at sige noget. Mange finder det desuden frækt at se en anden person savle uden at kunne kontrollere sig selv.

Gagballs findes i mange materialer, lige fra læder og metal til silikone. Læder og metal er en klassiker, som altid ser lækkert og frækt ud – også når de bare ligger på natbordet. Silikone er til gengæld ekstra nemt at rengøre. Der er muligheder nok, uanset hvad du er til, og hvad du synes er vigtigt, din gagball skal kunne.

Sikkerhedsregler for gagballs

Fordi en gagball påvirker en persons åndedræt, er det meget vigtigt, at I er opmærksomme og kender sikkerhedsreglerne.

Brug ikke en gagball, hvis du har vejrtrækningsproblemer

For eksempel må man aldrig bruge en gagball på en person, der ikke kan trække vejret frit gennem næsen. Hvis du eller din partner er forkølet, allergiker eller af andre årsager kan have vejrtrækningsproblemer, er en gagball ikke en god idé. Så kan det være decideret farligt. Man må desuden aldrig lade en gagget person være alene på grund af kvælningsfaren, så vi fraråder også kraftigt at bruge gagballs under onani.

God kommunikation = mere nydelse

Fordi en person, der bærer en gagball, ikke kan tale imens, er det også vigtigt på forhånd at have aftalt et signal, der betyder stop – et såkaldt safe word. Dette signal behøver ikke være et ord, men kan for eksempel være tre prust hurtigt efter hinanden. Såvel med gagballs som i alle andre BDSM-sammenhænge er det vigtigt at tale godt sammen. Dette kan I gøre ved på forhånd at aftale klare regler. Disse regler sikrer, at alle involverede parter trygt kan nyde alle de frække ting, I finder på.

Er du tændt på idéen, kan du finde alt, du har brug for inden for BDSM hos Belugi. Vi tilbyder et stort sortiment af gagballs, der kan tilfredsstille enhver af dine (eller din partners) lyster. Vi sælger selvfølgelig også noget, du kan rengøre din gagball med.


Savner I ligesindede, kan I også passende læse denne VICE-rapportage fra ManiFest, som er en af de største danske fetichfester.

 

Opdateret: 16. februar 2019


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop