Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
12.december 2019

Sådan bruger du en butt plug: Guide

Hvad er en butt plug?

En butt plug eller anal plug, som det også kaldes, er et stykke sexlegetøj til jer, som ønsker at udforske anal stimulation. En butt plug bruges på samme måde som en anal dildo, men er som udgangspunkt kortere, samtidig med den er karakteriseret ved at have en kegleform. Ligegyldigt om I er erfarne med sexlegetøj eller er helt nye med anal stimulation, vil I med dette legetøj få en stor glæde i soveværelset.
 

Hvordan bruger man butt plugs?

Butt plugs findes i mange forskellige farver samt glidevenlige materialer. Med sin kegleform og smalle spids, er det let at føre den ind, i takt med der opnås en mere intens stimulation, jo længere den kommer op. Når pluggen er kommet langt nok op, vil den til sidst blive smal igen, hvor den i enden typisk har en plade. Pladen fungerer som et håndtag, som er en sikkerhed mod, at pluggen glider alt for langt ind. Denne ende gør samtidig anal pluggen nemmere at kontrollere. Derfor et en butt plug det perfekte legetøj til det eksperimenterende par.
 

Find den optimale butt plug

En butt plug er både god til jer, som ønsker hård såvel som blid anal stimulation. Valget af den bedste butt plug afgøres derfor lidt efter, hvem det er som spørger. Alligevel adskiller flere butt plugs sig fra hinanden.

Der findes helt enkle butt plugs, som er uden ekstra funktioner som f.eks. vibrationer. Disse er et typisk valg for nybegynderne, da det er en god ide at blive tryg og komfortabel med anal stimulation, inden man begynder at eksperimentere yderligere. Udover at vælge typen af butt plug, skal der også vælges hvilket materiale, som legetøjet skal være lavet af. Igen anbefales det, at jo mere begynder man er, desto mere enkelt bør man gå til værks.

Som det også kan ses ovenfor, har flere modeller en sugekopfod, som bruges til at fastgøre pluggen på glat overflade. Dette giver muligheden for en mere håndfri stimulation og leg. Størrelserne varierer også, hvor nogen kan fås i sæt, så I er sikre på at få det hele med. Ønsker I størst mulig nydelse, er det en rigtig god ide at benytte en dejlig glidecreme med butt plug legetøjet.

God fornøjelse!


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop