Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
14.december 2017

Guide: Rabbit Vibrator

Hvorfor hedder det en Rabbit vibrator?

I 1990’erne blev Rabbit vibratoren præsenteret i serien Sex and the city, hvor den bliver Charlottes bedste ven og afhængighed.
 
Den hedder sådan, af den simple grund, at den er udformet som en kanin, hvor ørerne stimulerer klitoris, imens selve dildoen stimulerer indvendigt.

Modellen i TV serien, er lyserød, har roterende perler på dildo delen, og kaninører til klitoris-stimulationen. Derfor er det netop sådan, mange mener en ’rigtig’ Rabbit vibrator ser ud.
 
Det er et uomtvisteligt faktum, at kvinder verden over, er vilde med følelsen af at blive stimuleret på både klitoris, g-punkt og andre erogene zoner, på samme tid. Det giver en anden oplevelse end at have sex med en mand, og for mange kvinder er det også lettere at opnå orgasmer sådan.
 
Derfor er der blevet videreudviklet på den klassiske kanin, så den nu kommer i alverdens forskellige udgaver. I dag dækker betegnelsen over en vibrator, som kan stimulere både skeden og klitoris på samme tid.
 

Hvordan vælger jeg den helt rigtige?

Når du køber en Rabbit Vibrator fra et af de større mærker, skal du vide, at der ligger rigtig meget forskning og udvikling bag produktet. Selvfølgelig er der ikke to kvinder som er 100% ens, så derfor vil nogle vibratorer bedre ramme plet end andre. Men der ER bare nogle modeller der virker lige som de skal, for langt de fleste kvinder. Så når du sidder og kigger på de forskellige mærker, så er der som regel en god grund til at prisen varierer meget.
 
På nogle modeller er der en motor, der styrer både den indvendige og den udvendige del af vibratoren, mens der på nogle modeller er to motorer, som giver dig mulighed for at styre dem hver for sig. Nogle modeller har mange variationsmønstre og styrker, mens andre har få eller ingen.
 
Hvis du er helt på bar bund, i forhold til hvad der virker for dig, så kan det være en mulighed at starte med nogle prisbillige varianter, for at tune dig ind på hvilken slags stimulation du bedst kan lide, og hvilke faconer der passer til din krop.
 
 
           279,-                       489,-                              1489,-                      1099,-                                               699,-             349,-
 
 

Hvordan bruger jeg min Rabbit Vibrator?

Når du får leveret produktet, er det altid en god idé at vaske det inden brug. Hvis din vibrator er lavet af silikone, vil der ofte sidde lidt fint støv udenpå produktet (da den fine medicinske silikone tiltrækker støvpartikler).
 
Sørg for at vibratoren er ladet op, og start med at lære alle knapperne og indstillingsmulighederne at kende. Hold vibratoren i hænderne, for at få en fornemmelse af hvordan den bevæger sig.
Hvis vibratoren er vandtæt, kan det være lækkert at lægge den i varmt vand, inden du starter. Så vil den være lun og dejlig mod den tynde hud i intimområdet.
 
Du kan starte med at lade vibratoren kærtegne dig udvendigt. Med brug af rigeligt vandbaseret glidecreme, kan du lade den glide rundt om kønsdelene, inden du fører den ind. Hvornår den skal tændes er op til dig. Det kan være pirrende at lege med den uden vibrationer, og først tænde for vibrationerne som en ekstra ’turbo’ når du slet ikke kan vente længere.
 
Du kan også føre vibratoren ind fra starten, tænde for den, og lade den sørge for at lysten breder sig i kroppen. Især Rabbit Vibratorer, er konstrueret til at gøre en stor del af arbejdet, uden at du skal gøre andet end at læne dig afslappet tilbage, og bare nyde følelsen.
 
Glidecreme er altid en rigtig god idé når du bruger legetøj. Selvom du selv er meget våd, så er dine egne sekreter ikke konstrueret til at mindske friktionen, ved brug af silikonelegetøj. Glidecremen er mere glat og fedtet, og gør derfor oplevelsen ekstra lækker. Glidecremen vil også gøre at den del af vibratoren som stimulerer klitoris, har lettere ved at ramme helt rigtigt, uden at der kommer et hår eller en hudfold i klemme.


Skal en Rabbit Vibrator bruges alene?

Nej bestemt ikke! En Rabbit vibrator kan være et fantastisk stykke legetøj at have med i sengen som par. Den gør noget helt andet, end det en mand kan gøre med sin penis, så den kan være rigtig god til at variere oplevelsen med. Lad manden bestemme hvornår den skal bruges og hvor længe ad gangen. Det kan være utrolig pirrende at have en ekstra sanse-dimension med.
 
Hvis du og din partner kan lide at dyrke analsex, er en Rabbit vibrator den perfekte 3 part i legen.
 
Men… det skal alligevel tilføjes, at en Rabbit Vibrator er utrolig dejlig at onanere med, når du ikke er i det helt vilde sexy mood, men bare har lyst til afslapning, velvære og en orgasme (eller flere). Du kan placere den hvor den sidder godt, og så bare tænde for knappen…Mange modeller er vandtætte, og kan derfor tages med i badekar.

Skrevet af:
Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop