Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
04.august 2020

Er din penis for lille?

Er penis-størrelsen så vigtig?

De fleste drenge starter allerede i barndommen, med at kigge på de andre drenges tissemænd, i omklædningsrummet til idræt. Og jeg tror også at de alle sammen har en forestilling om, at det er sejest hvis den er stor.  Så for mange drenge starter størrelses-ræset allerede der.
Dem med store tissemænd har fået foræret lidt ekstra selvtillid, mens dem der åbenlyst (i omklædningsrummet) har små tissemænd, er mange points bagud på selvtillids-kontoen.

For piger handlede det om brysterne (i hvert fald da jeg var teenager). Men, da brysterne ikke er afgørende for hvor ’kvindlig’ eller god i sengen man er, og de fleste supermodeller har små bryster, så tror jeg ikke at presset er helt lige så stort, for hende med gajolerne, som for drengen med cocktailpølsen.

Lille penisJeg har som sexolog, talt med mange modne mænd, der fortæller hvordan penissens fysik, har haft alvorlige konsekvenser for deres selvværd, sexliv og parforhold, hele livet igennem.
Jeg havde en klient, som havde store rejsningsproblemer. Alene gik det fint, men hver gang han stod nøgen foran en kvinde, uanset om det var et nyt bekendtskab eller en han havde kendt længe, og var fortrolig med, så ville den slet ikke noget som helst.
Vi havde mange samtaler, og fandt frem til, at hans utilfredshed og skam over hans penis, stammede fra en oplevelse, han havde som ung, og uerfaren i den seksuelle verden. Han var sammen med en pige, der begyndte at grine, da hun så hans penis (der efter hans eget udsagn, ikke var særlig stor). Resultatet blev, at den ikke blev stiv, hvorefter hun blev irriteret og kaldte ham uduelig. Oplevelsen sad så dybt i ham, at han følte angst og utilstrækkelighed, hver gang en lignende situation opstod.
Og efter mange oplevelser af, at hans penis var en ’dårlig’ en, som ikke kunne tilfredsstille nogen, blev skammen bare større og større, hvilket kun gjorde rejsningsproblemet endnu værre…
 
Han selv, mente at problemet handlede om, at hans penis var for lille, ikke kunne blive stiv, og dermed ikke kunne tilfredsstille en kvinde... Men, det var jo slet ikke der, problemet lå.
 

Har penisstørrelsen betydning for, om du er en god elsker?

Og her vil jeg skrige er rungende NEEEEEEEJ!!!
Definitionen af en god elsker er svær, men man kan vel grundlæggende sige, at en god elsker er en, som kan gøre sin partner rigtig glad og tilfreds, både seksuelt og følelsesmæssigt.


Og hvad er det så, der kan gøre din partner glad og tilfreds?

Lille penis 2Nogle kvinder, vil gerne stimuleres på en helt bestemt måde, for at kunne få orgasme. For andre kvinder er det ikke afgørende med en orgasme, men mere intimiteten og dejlige følelser og fornemmelser i kroppen. Måske har din penis ikke facon eller størrelse til at kunne gøre det, lige sådan som hun kunne tænke sig. Men, så kan den nogle andre ting, som hun måske ikke har mærket før.
 
En stor penis, har den størrelse den har, og nogle gange er det den helt rigtige størrelse. Men hvad så, når der opstår situationer, hvor den gerne måtte have været lidt mindre, hvilket den af gode grunde ikke kan blive?
 
En lille penis, kan komme til alle vegne, og hvis der skulle være behov for mere volumen, så er der masser af løsninger på det.
 
En lille penis, er en stor fordel ved oralsex. Den anden part, vil kunne omslutte den med munden, helt ned til roden, uden at blive kvalt, og der vil være plads til at tungen og læberne kan gøre det rigtig dejligt for den.
 
En lille penis, er en fordel ved analsex, da ringmusklen ikke skal spiles urimelig meget ud, for at der er plads. Der er dermed større sandsynlighed for at oplevelsen bliver god for begge parter.
 
Flere quickier... Med en lille penis, er det ikke nødvendigt, med ligeså meget opvarmning og lubrikation, før det er dejligt for modparten. Så manden med den lille penis, vil generelt kunne nyde flere af de hurtige knald.
 
Stød igennem. En mand med en lille penis, kan næsten altid få lov til at støde hårdt, og helt i bund, hvilket for mange mænd er det rene paradis. Manden med den store penis, vil derimod ofte opleve, at skulle passe på at det ikke gør ondt på modparten. Og mænd med meget stor penis, vil måske aldrig opleve at kunne støde hårdt i bund, mens modparten er helt svimmel af nydelse.


Men hvad så, når den bare ER lille, og ikke fylder nok, til at nå de rigtige steder?

Ja, så er der masser af muligheder for at supplere med noget som gør. Der findes extensions i silikone, som kan gøre penis større, til nydelse for begge parter, og så findes der jo også legetøj i alle udformninger og størrelser, der kan nå det hele, og bruges som supplement.
 
 

Hvis din penis var en bil, hvilken ville det så være?

Hvis din penis ikke hører til de største, og du har svært ved at slippe følelsen af at den ikke er tilstrækkelig, og inderligt drømmer om, at den skulle være større... Så prøv at vende det hele lidt på hovedet, og tænk på den som en bil.
Forestil dig to lækre biler, der er meget forskellige, men som har hver deres fordele og ulemper.
 

Den lille frække

Porchen er lille og fræk. Den accelererer hurtigt, og er fantastisk på en varm sommerdag, hvor kalechen kan slås ned. Den giver røde kinder og vind i håret. Hvis du skal have den med ind til byen, kommer den let rundt i alle de små gader, og der skal ikke være ret meget plads, for at den kan parkeres. Der kan kun sidde to, så du slipper også for at have svigermor eller ungerne med.

Den er ikke så god, hvis det er koldt og regner, hvis der er for mange høje vejbump, grusveje, eller hvis du skal have hele familien med.
Og til en rigtig lang køretur på motorvejen, kan den også blive lidt trættende at sidde i. I en kollision med et større køretøj, vil den heller ikke være så sjov mere…
 

Den potente sejtrækker

WV’en er stor og rummelig. Der plads til det hele, og du kan endda bygge den om til camper, så den kan bruges til lange rejser. Der er plads til hele familien, hunde, cykler og flyttelæs. Du sidder højt over vejen, og har rigtig godt overblik over trafikken og landskabet du kører forbi. Den spinder behageligt, har aircondition, og kan bruges både i kulde og sne, og i solskinsvejr. Interiøret er lækkert og funktionelt. Der er kopholdere på de rigtige steder, og der kan være rigtig meget brændstof i tanken, så du ikke skal tanke så tit. Der er airbags alle vegne, og du er større og stærkere end de fleste andre på vejen.
 
Meeen, den er et kæmpe lokum at køre rundt i, i byens smalle gader, og hver anden p-plads du endelig finder, kan den ikke komme ind på. Og så har den nok ikke helt så meget cool-ness kvalitet, som porchen.
Og, så vil du altid blive spurgt, om du ikke lige kan hjælpe med en flytning, lige køre fodboldholdet på lejrtur, lige hente naboens unger med, når nu du alligevel er ude at køre…
 
Er der nogle af disse biler som er en 'dårlig' bil?
Nej vel :-)
 
Findes der én bil, som har alle kvaliteter på en gang, og ingen ulemper?
Nej vel :-)
 
Så, vær nu glad for din penis, sådan som den er. Hvis den ikke hører til de største, så tal åbent med din partner om, hvordan og i hvilke stillinger, den er rigtig god, og i hvilke situationer der måske skal noget andet til.
Den bedste penis, er en som er glad og har det godt sammen med sin ejermand.

 


Skrevet af:
Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop