Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
05.oktober 2017

Legetøj der fylder lidt mere

Penisringe


En penisring kan være en meget effektiv lille sag, som kan gøre en enorm forskel.

Ringen placeres så den klemmer let, omkring roden af penis. Når penis bliver erigeret, strømmer der blod ud i svulmelegemet, inde i penis. Når blodet forlader penis igen, sker det gennem blodårer som ligger lige under huden. Ved at klemme let om roden af penis, forhindres blodet i at forsvinde fra den erigerede penis, og den forbliver erigeret. Du vil højst sandsynligt også opleve at din penis bliver større og hårdere end den plejer, da penisringen bevirker at den vil være helt fyldt mePenisringed alt det blod den kan indeholde.

Der findes utrolig mange modeller på markedet, og det kan være en udfordring at finde den helt rigtige.
Hvis du ikke har erfaring med at bruge penisringe, bør du vælge en variant, som er meget fleksibel eller justerbar. Det kan godt tage et dobbelt penisringpar forsøg, at finde frem til en som er rigtig god for dig.
Mange modeller har ekstra funktioner. For eksempel en vibrator, der både kan stimulere dig og din partner samtidigt. Nogle har en lidt større klitorisstimulator på, som giver stor nydelse for kvinden, og nogle har anordninger, som kan stimulere pungen, anus eller mellemkød imens.
Så ud over at sørge for at penis forbliver erigeret, så kan en penisring med lidt ekstra funktioner, gøre sexakten til en ny og anderledes oplevelse.
Næsten alle vores mærker, har penisringe i deres sortiment, men mærket C-Ringz, har specialiseret sig i at lave alverdens udgaver, af det lille effektive redskab.
 
 

PenispumpePenispumpe


En penispumpe, er en tube penis placeres i, hvori der dannes et vacum, der tvinger blod ud i penis. Vacum’et gør at der kan blive presset mere blod ud i penis, end når den erigeres på normal vis. Derfor vil du også opleve at den bliver større end ellers.
Det kan være en god ide at montere en penisring umiddelbart efter, så blodet bliver hvor det er.

Mærket PumpWorx, har rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem. Hydromaxx er et meget kendt og rost mærke, som skal benyttes i badet, da vandet hjælper processen, og gør det til en rigtig behagelig oplevelse, samtidigt…
 
Penis sleeve

Sleeves


Har din penis ingen problemer med selve erektionen, men vil du bare gerne have at den skal fylde mere, når du er sammen med din partner?

Et sleeve til at montere uden på penis, er en nem og effektiv måde at gøre det på. Nogle sleeves er lavet af helt blød og ultra- fleksibel siPenis sleeve 2likone, og har ofte lidt struktur på ydersiden, som giver en spændende fornemmelse for din partner. Faktisk som et meget kraftigt, rillet kondom. Et sleeve kan dog rengøres og bruges mange gange.

En anden type sleeve, kan være lidt hårdere i materialet, og mere sidde som et net rundt om penis, og på den måde, både holde penis erigeret, og give mere fylde og en anden fornemmelse for din partner.
Mærket Extensions, har mange bud på forskellige typer sleeves, af den lidt mere faste type.
 
Slugger fra colt

Extension med eller uden strap on


Der findes også en række extensions, der ganske enkelt er en naturtro silikonepenis, som er hul indvendigt, så der er plads til en lidt mindre penis indeni. Hvis der er et mis-match mellem den fylde din penis har, og den fylde din partner gerne vil mærke, så kan dette være en rigtig god løsning. Din partner vil føle sig godt fyldt ud, og du vil også føle din penis tæt omsluttet.
Der findes forskellige modeller. Nogle er lavet så de kan sidde selv, mens andre har stropper, som kan monteres om livet, så extension-delen bliver siddende, uanset hvor vild elskoven udvikler sig.
Der er også varianter, som har en ekstra dildo monteret, så det er muligt at stimulere din partner, både vaginalt og analt samtidigt.
Mærket Extensions, har mange forskellige modeller at vælge mellem.
 
 

Jess Extender


Søger du en mere permanent forstørrelse af din penis, og er villig til at arbejde for sagen over lang tid, er det også muligt.
En Jess Extender, er en anordning som skal monteres på penis, som udsætter den for et vedvarende stræk, så vævet tvinges til at foretage celledeling, og dermed med tiden, øge sin volumen.
Det er nødvendigt at bære anordningen mange af døgnets timer, over en længere periode. Men så skulle der også være god mulighed for et synligt og vedvarende resultat.
 
 

 

 

 


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop