Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
21.september 2020

Guide: Klitoris orgasme

ADVARSEL: Explicit billedemateriale i denne artikel.

Der er et gammelt ordsprog, der siger at ”viden er magt”, men lige når det kommer til klitoris orgasmer vil vi nok ændre dette ordsprog til ”viden er nydelse”. For hvis du har en klitoris, så ved du også, at jo bedre du kender den, des bedste muligheder har du for at opnå komplet og fuldendt nydelse. Eller hvis du skal tilfredsstille en der har en klitoris, så kan arbejde med hende og opdage teknikker, der kan sende hende op i den syvende himmel af ren ekstase.

Klitoris orgasme 3Vi har er på siden sammensat en guide, der kan bruges uanset om man leger med sig selv eller om man skal tilfredsstille en kvinde med klitoris orgasmer. En klitoris er nemlig ikke bare et lille punkt, men et helt netværk af nerver, der kan give en de dejligste orgasmer, hvis man vel at mærke stimulerer korrekt. Dette opnår man naturligvis bedst, hvis man leger med sig selv og andre, men du kan sikkert også finde nogle gode tips i denne guide.

Så lad os komme i gang og dykke ned i det.

 

Hvordan får man klitoris orgasme?

Hvis du gerne vil lære mere om din klitoris, så skal du starte med at smide alle fordomme om masturbation ud ad vinduet. Masturbation er vidunderligt. Du bliver ikke blind af det, du bliver ikke afhængig, det ikke det samme som utroskab og ja de fleste andre kvinder gør det også. At tilfredsstille sig selv seksuelt har dog flere fordele, da det rent faktisk er sundt. Ikke blot for kroppen, men i den grad også for psyken. Masturbation kan hjælpe dig med at slippe af med skam, hvilket kan gå ud over ens selvværd. Det kan forbedre sex med din partner og endda dit parforhold generelt.

Klitoris orgasme 4Hvis man ikke kender sin egen krop og ved, hvad der føles helt rigtigt, så har en partner jo heller ikke en jordisk chance for at finde ud af det. Det er de færreste, der har lyst til at høre om, hvordan ens ekskæreste lige præcis vidste, hvordan det skulle gøres. Vis det i stedet og udforsk din krop. Masturbation er en mulighed for at opdage, hvad der får dig op at ringe. Det kan være, at du opdager, at stimulans med cirkulære bevægelser føles meget bedre end op og ned bevægelser. Det kan også være, at du foretrækker at bruge dine skamlæber til at stimulere klitoris fremfor at stimulere klitoris direkte.

Start forsigtigt og langsomt, så du stille og roligt kan pejle dig ind på hvad der føles bedst. Efterhånden som du finder de dejligste steder kan du øge presset og hastigheden. Du kan også trække det lidt ud, hvis du holder små pauser undervejs. Ikke alene gør det nydelsen større, men det kan også skåne dig for krampe i hånden. Gentag dette efter behov.

Forskellige teknikker kan resultere i forskellige typer nydelse og det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Sørg blot for at give din krop tid til at varme op. Det tager nemlig lidt tid før der er rigtigt gang i blodomløbet og man for alvor bliver opstemt. Så begynd med langsomme og blide bevægelser omkring din klitoris, berør dine skamlæber, men vent med at gå direkte til klitoris. Vent til du føler, at du er helt klar. Så vil du opleve dejligere klitoris orgasmer og samtidig lære noget om din egen krop, som du kan fortælle din partner om. På længere sigt vil dette forbedre jeres sexliv og ikke mindst jeres parforhold.

 

Hvordan stimulerer man klitoris indefra?

Når du er blevet fortrolig med din klitoris udefra og måske oplevet en eller flere klitorisorgasmer er det tid til at tage det næste skridt ind i denne vidunderlige verden af forskellige typer orgasmer. 

Her skal vi se lidt nærmere på din klitoris’ anatomi, for der er mange myter og misforståelser omkring, hvad ens klitoris helt nøjagtigt er. En klitoris er meget mere end bare en lille ært. Faktisk er en klitoris som helhed formet mere som et ønskeben. Men selv dette gør ikke rigtigt din klitoris ære, for hvis man ser på den komplette anatomi for en klitoris, så ligner den en stor blomst, der er vendt på hovedet. De store ”kronblade” på blomsten spreder sig ind underlivet og omslutter hele det vaginale område. Det er utroligt følsomt og kan sågar reagere på stimulans, på samme måde, som en penis.

Klitoris orgasmeSå når det kommer til din klitoris, så skal du ikke kun fokusere på hvad man kan se og røre direkte, for det svarer til at man kun rører hovedet af en penis og ignorer skaftet. Brug lidt tid og find frem til resten af din klitoris, så du kan opnå meget større nydelse og vildere klitoris orgasmer. 

 

Klitoris orgasmer og g-punktet

Dit g-punkt og din klitoris er ikke to separate ting, men er derimod tæt forbundet. Faktisk er der nyere forskning, der tyder på at g-punktet egentlig bare er stedt hvor din klitoris møder dine vaginale vægge. Så der er en mulighed for, at orgasmer generelt altid er klitoris orgasmer, som du kan stimulere både indirekte indefra og direkte udefra. Eller man kan sågar gøre begge dele. Men at finde frem til det helt rette sted kan altså stadig være lidt svært, selv for kvinder, der masturberer ofte. Så vi vil naturligvis gerne prøve at hjælpe dig lidt.

Klitorisorgasme 6Før fingrene omkring en tredjedel op fra åbningen af din vagina og leg med en kombination af pres og stimulans af den øvre væg indtil du mærker en vidunderlig fornemmelse. Du vil mærke, at væggen bliver blød og lækker og på nogle kvinder lettere nobret - altså med små buler, som man ofte ser på et kondom. Det kræver en del øvelse og kræver, at du er villig til at eksperimentere. Bliv dog ikke frustreret, hvis du ikke kan få en orgasme af penetration, selvom du finder det ekstra følsomme sted. Du er nemlig ikke alene. Faktisk er det kun omkring en femtedel af kvinder, der oplever orgasmer udelukkende ved penetration. Derimod er det langt nemmere, hvis man benytter en kombination af penetration og stimulans af klitoris på samme tid. Den kan være en dildo, der penetrere dig, og leget med dit g-punkt imens du stimulere din klitoris udvendigt, eller det kan være under samleje, hvor manden penetrerer dig, og du samtidigt leger med din klitoris. Så prøv dig frem indtil du finder det, der virker for dig. 

Klitorisorgasme 7Man kan sammenligne ens orgasmer og kendskab til sin klitoris med at sammensætte det perfekte outfit. Det der fungerer for den ene, fungere måske ikke for den anden. Alle kroppe er forskellige og derfor skal man tilpasse tingene, så de passer til den enkelte krop. Så gå på opdagelse i din krop og lær din klitoris at kende, for det kan give dig meget bedre klitoris orgasmer.

Når du så har lært din klitoris at kende, kan du også meget bedre videreformidle dette til din kæreste eller sexpartner. På den måde kan du sikre dig, at du altid får den bedst mulige stimulans af din klitoris og dermed opnår de dejligste klitoris orgasmer.

 

Hvordan giver man klitoris orgasme?

Som vi har nævnt ovenfor, så er det vigtigt at man kommunikerer under sex, for ellers kan det blive meget svært for ens partner at tilfredsstille en ordentligt. Så vær ikke bange for at sige til, hvis der er noget, som føles ekstra godt eller skidt. Deltage i legen og rør ved dig selv under sex, så din partner kan se, hvordan din klitoris skal behandles.

Hvis du som mand gerne vil kunne tilfredsstille din partner bedst muligt, så vær ikke bange for at spørge om hendes præferencer. Forklar hende, at det ligger dig meget på sinde at lære, hvor hendes mest erogene zoner er, så du kan til tilfredsstille hende bedst muligt. Tag dig god tid og lyt godt efter, da det er noget der giver points hos din partner. Ikke alene viser du interesse i hendes nydelse under sex, men du vil også opleve, at du føler dig mindre presset under sex. Det er med andre ord en win-win situation.

Klitorisorgasme #8Sørg for at eksperimentere, lyt til hendes signaler og vær klar til at reagere. Vær ikke bange for at prøve noget nyt og sørg for at kommunikere, hvad i begge synes. Det er den slags, der leder til bedre sex for jer begge. Tingene kan endda ændre sig fra uge til uge, så det hjælper ikke noget at hvile på laurbærrene, da hun måske foretrækker penetration den ene dag, men udvendig klitorisstimulans den næste. Det er nøjagtigt det samme som når man, som mand, måske har lyst til samleje den ene dag og et blowjob den næste.

 

Sådan fokuserer I på klitoris under sex

Herunder giver lidt en række gode råd til, hvordan man fokuserer på klitoris under seksuel leg. Så prøv eventuelt disse og vær velkomne til at finde på jeres egne varianter.

  • Brug hænderne. Mange sexstillinger, uanset om det er med penis, sexlegetøj eller hænderne, giver mulighed for at man kan lege med klitoris undervejs. Dette øger nydelsen og kan være forskellen på om man kommer eller ej.
  • Brug puder. Placer en god pude rigtigt og gnid din klitoris mod denne, mens din partner penetrerer dig vaginalt med penis, sexlegetøj eller sine fingre bagfra.
  • Anvend møblerne. Hvis du gerne vil stimulere dig selv med hånden, mens din partner penetrerer dig bagfra, så kan du med fordel knæle på en pude og læne dig op mod madrassen. På den måde behøver du ikke balancere på én arm mens du stimulerer dig selv med den anden. Ryggen på en sofa eller et sengegærde fungerer også rigtigt godt.
  • Rid ham. Din partners bækken er glimrende til at stimulere din klitoris. Det er nemmest, hvis han sidder en smule oprejst mens du rider ham. Dette gør at du nemmere kan gnide din klitoris mod hans skamben. Skal det være rigtigt godt kan du eller din partner placerer en finger under klitoris mens du rider ham. Brug eventuelt et stykke legetøj. Glidecreme øger nydelsen.
  • Brug tungen. Dette siger sig vel egentlig sig selv. Stimuler klitoris med tungen. Lav cirkulære bevægelser rundt om klitoris og varier presset samt farten. Det er noget, der kan få gang i din partner og øge chancerne for at hun får den dejligste klitoris orgasme. Kombiner det eventuelt med en finger eller to oppe i vagina, hvis det skal være ekstra lækkert.

Klitoris orgasme Dette er naturligvis kun nogle af de mange forskellige metoder, som man med fordel kan benytte til at stimulere klitoris under seksuel leg. Der er meget mere, men det lader vi være op til jer at finde frem til. Eksperimenter og find frem til det, der passer jer bedst og find mere inspiration online. Dette kan både være i livsstilsmagasiner, porno eller sågar medicinske artikler.

 

En dejlig opdagelsesrejse

Hvis du ikke rigtigt kan få en specifik teknik til at fungere alene eller sammen med din partner, så gå ikke i panik. Der er, som nævnt tidligere, ikke nogen teknik, der fungerer for alle, da alle kroppe er forskellige. Man kan altså ikke skrive en stensikker drejebog, som enhver vil kunne bruge med succes. Det kræver at man prøver sig frem, finder inspiration, kommunikerer og ikke er bange for at gøre det forkert. Som med alle andre ting i livet skal man fejle mange gange, før man for alvor kan kalde sig en ekspert. Det gælder i den grad også med klitoris orgasmer, men det er besværet værd.

Klitoris orgasmeHusk desuden på, at der hver dag kommer ny viden og ny forskning, da det først var i 2008 at man fik et komplet overblik over klitoris anatomien. Før man kunne lave et komplet sonografi af klitoris vidste vi egentlig ikke ret meget om hvordan en klitoris egentlig spredte sig ud og hvordan den interagerer med resten af underlivet. Det er altså stadig en ret ny viden, og selvom videnskaben halter bagefter, betyder det jo ikke, at du behøver lide under dette. Tag sagen i egen hånd, bogstaveligt talt.

Gå på opdagelse og udforsk din krop. Enten alene eller endnu bedre, sammen med din partner. Det kan være det, der får jeres sexliv helt op at ringe og gør det endnu bedre end før. Anvend penis, hænder og naturligvis en masse sexlegetøj. Belugi er Nordens største forhandlere af fantastisk sexlegetøj, så hvis du er på udkig efter noget, der kan gøre en klitoris orgasme bedre eller nemmere at opnå, så tag et kig i vores udvalg. For god sex er en menneskeret, som alle skal have adgang til. Lær dig selv og din partner bedre at kende.


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop