Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
26.oktober 2019

Hvilken dildo skal jeg vælge?

Dildo

Hos Belugi sælger vi et hav af dildoer. Anslået har vi nok 25.000 dildoer på lager i alle størrelser, former, tykkelser, farver og med og uden fjernbetjening. Der er ingen tvivl om, at Real Rock og King Cock er vores mest populære serier. Disse dildoer findes i størrelsen fra 15 cm. til 39 cm. Grunden til, at netop disse dildoer er så populære, er naturligvis, at de er de mest naturtro. Både i materialevalg og udformning af den enkelte dildo.

 

King Cock

King Cock er kendetegnet ved, at de mindre størrelser, dvs. 15 – 21 cm. er lidt tykkere end Real Rock. Desuden er materialet, dvs. silikonen, lidt blødere end ved andre dildoer. Dermed bliver en King Cock mere elastisk end f.eks. Real Rock. King Cock har den ulempe, at den godt kan dufte lidt syntetisk, når man tager den ud af pakken. Duften vil forsvinde i løbet af noget tid, men man skal være opmærksom på, at dette ikke er fejl ved produktet. Desuden fås King Cock ikke med vibrator og selvfølgelig heller ikke med fjernbetjening. Den fås til gengæld i hudfarvet og i sort. King Cock er således for dem, der foretrækker en meget naturtro dildo uden nogen former for vibration – men en dildo, der i den grad minder om en penis med en god tykkelse.

 

Real Rock

Real Rock derimod er lidt mere ”stive” i materialet. Og så fås Real Rock både med og uden fjernbetjening og med og uden boller. Der er derfor 4 varianter at vælge imellem, når man skal vælge sin Real Rock. Derudover fås Real Rock både i farverne; hudfarvet, sort og gennemsigtig. Real Rock er vores mest solgte serie og er et fantastisk lækkert produkt. Vi har været overvældet over hvor mange, der har bestilt en Real Rock og tilbagemeldingerne har været fantastiske. Her er der, ligesom med King Cock, tale om en virkelig naturtro penis.

Derudover har Adrian Lastic en serie af dildoer i den mere prisvenlige ende af skalaen. Disse fås også fra 15 cm. og opefter, dog ikke i de helt store størrelser på 29+ cm. De er også udført i Silikone men er endnu mere stive end Real Rock.

Man kan ikke sige, hvilket mærke, der er bedst. Det er brugerens ønsker og behov, der er afgørende for, hvilken dildo man bør vælge.

Når vi kigger nærmere på salgstallene er det overraskende, at det faktisk er de små dildoer i størrelsen 15 – 18 cm., vi sælger flest af. Med en dildo på 18 cm, som den absolutte topscore. Desuden skal den helst være uden boller og uden fjernbetjening. Men altså en ganske almindelig dildo, som stimulerer ligesom en penis. Disse dildoer er også kendetegnet ved, at den enkelte dildo kan hænge på væggen i f.eks. brusekabinen. Og så kan brugeren jo selv bestemme, hvordan hun eller han ønsker at bruge dildoen.

Vidste du?

Vidste du i øvrigt at, ordet dildo, i følge Wikipedia, stammer fra det italienske ord "Diletto", som betyder glæde/fryd.

Rigtig god fornøjelse 😊

 

 


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop